Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 24 de gener del 2021

'Godzilla vs. Kong'.

Warner Bros. i Legendary ha publicat el primer tràiler de ‘Godzilla vs. Kong’, la seqüela de l’exitosa ‘Godzilla: King of the Monsters’ i la tercera entrega de la franquícia MonsterVerse des del últim. A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

          


L’èpica aventura d’acció Godzilla vs. Kong enfrontarà a dos dels més grans icones de la història del cinema, el temible Godzilla i el poderós Kong, amb la humanitat atrapada en la balança.

El film està protagonitzat per Alexander Skarsgård (Big Little Lies, The Little Drummer Girl), Millie Bobby Brown (Stranger Things), Rebecca Hall (Christine, Professor Marston and the Wonder Women), Brian Tyree Henry (Atlanta, Widows), Shun Oguri (Gintama), Eiza González (Baby Driver), Jessica Henwick (Iron Fist), i Julian Dennison (Deadpool 2). També protagonitzaran l’esperat film Kyle Chandler (The Wolf of Wall Street, Manchester by the Sea) i Demián Bichir (The Nun, The Hateful Eight).

La tercera entrega de Warner Bros. Pictures i Legendary del Monsterverse està dirigit per Adam Wingard a partir d’un guió escrit pel nominat al Oscar Terry Rossio (Pirates of the Caribbean, Deja Vu, Shrek). El film el produeixen Mary Parent, Alex García, Eric McLeod i Brian Rogers, amb Kenji OKuhira, Yoshimitsu Banno, Jon Jashni i Thomas Tull com a productors executius. Jay Ashenfelter, Jen Conroy i Tamara Kent en són coproductors.

El film més recent del Monsterverse de Legendary, Godzilla: King of the Monsters, va arribar als cinemes l’estiu del 2019. Va acabar amb Godzilla prenent el lloc que li correspont com a governant de tots els titans. Malauradament, el film va ser una decepció financera, recaptant $386.600.138 a partir d’un pressupost estimat de $200M.

‘Godzilla vs. Kong’ està programat per arribar als cinemes i a HBO Max el pròxim 26 de Març d’enguany.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada