Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 28 de gener del 2021

'Crisis'.

Quiver Distribution ha publicat el tràiler oficial del seu pròxim thriller dramàtic titulat ‘Crisis’, amb el guanyador d’un Oscar Gary Oldman, mentre el seu personatge s’enfronta a la crisi dels opioides al mirar d’acabar amb la companyia farmacèutica que els està subministrant. El film també estarà protagonitzat per la nominada al Globus d’Or Evangeline Lilly (Ant-Man and the Wasp) i el també nominat al Globus d’Or Armie Hammer (Call Me By Your Name), el film s’estrenarà als cinemes el pròxim 26 de Febrer i estarà en digital i VOD el 05 de Març. A continuació podeu veure’n el tràiler...

          


Crisis, és un intens thriller ambientat en el context de l’epidèmia d’opioides, presenta tres històries entrellaçades que ressalten la cobdícia, la violència i la tragèdia de la guerra contra les drogues. Un narcotraficant organitza una operació de contraban de fentanilo de diversos cartels, un arquitecte que es recupera d’una addicció a la oxicodona descobreix la veritat darrera de la desaparició del seu fill i un professor universitari s’enfronta a revelacions inesperades sobre el seu ocupador, un gegant farmacèutic que porta un nou analgèsic “no addicte” al mercat.

El film està protagonitzat per un repartiment d’estrelles que inclou a Gary Oldman, Armie Hammer, Evangeline Lilly, Greg Kinnear, Michelle Rodríguez i Luke Evans. També hi trobarem a Lily-Rose Depp i Scott Mescudi.

‘Crisis’ està escrit i dirigit per Nicholas Jarecki. Està produït per Jarecki i Cassian Elwes a través de la seva companyia Green Room Films. Michael Suppes, Tony Hsieh, Douglas Urbanski, Mohammed Al Turki, Lisa Wilson, William Rosenfeld i Sam Slater al costat de Kean Cronin, Robert Kapp i Samuel Reich com a productors executius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada