Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 7 de gener del 2021

'Outside the Wire'.

Netflix ha publicat el tràiler complet del seu pròxim film d’acció i ciència-ficció titulat ‘Outside the Wire’, que presenta al alumne del MCU Anthony Mackie com un soldat especial semblant a un androide que pren a un tinent pilot de drons sota la seva protecció. El film estarà disponible al servei de streaming el pròxim 15 de Gener. A continuació podeu veure’n el vídeo...


           

          



Ambientat en un futur molt proper, Outside the Wire, es centra en un pilot de drons deshonrat que es enviat a una zona militaritzada mortal, on es troba treballant per a un oficial androide encarregat de localitzar un dispositiu de la fi del món abans de que ho facin els insurgents. L’any 2036, Estats Units serveix com a força de manteniment i de pau i les tropes humanes a ambdós costats compten amb el suport de robots combatents anomenats Gumps i pilots de drons que escanegen escaramusses des de mils de quilometres de distància. Però després de que el tossut pilot d’avions no tripulats, el tinent Harp, desobeís una ordre directe de intervindré en un conflicte, l’exercit l’envia a un lloc militar a afrontar els costos humans de prémer un botó. Les expectatives de Harp de protegir una tanca es trastoquen quan el seu nou oficial en cap, el Capità Leo, anuncia plans per a infiltrar-se en la zona desmilitaritzada i detenir a Viktor Koval, un senyor de la guerra que té la intenció de llançar una xarxa d’armes nuclears inactives. Aviat, Harp descobreix que la seva experiència teòrica com a pilot de drons significa poc en el camp de batalla sota l’atac enemic, especialment després de descobrir que Leo és un supersoldat millorat per IA el qual la seva força, velocitat i demanda de resultats prometen convertir la seva educació del món real en una prova de foc.

El film està protagonitzat per Anthony Mackie (Captain America: Civil War, Falcon and the Winter Soldier), Damson Idris (Snowfall, Black Mirror), Emily Beecham (Into the Badlands), Michael Kelly (House of Cards), Pilou Asbæk (Game of Thrones) i Enzo Cilenti.

‘Outside the Wire’ està dirigit per Mikael Håfström a partir d’un guió coescrit per Rob Yescomber i Rowan Athale. A més de protagonitzar, Mackie també produeix al costat de Brian Kavanaugh-Jones, Ben Pugh, Erica Steinberg i Jason Spire, qui representa a Mackie’s Inspire Entertainment.

El film és darrera col·laboració entre Netflix i Mackie, els quals van treballar junts en la segona temporada de la sèrie de ciència-ficció, ‘Altered Carbon’ i el film de ciència-ficció IO. Pròximament el podrem veure en l’esperada sèrie del MCU, ‘Falcon and the Winter Soldier’ de Disney Plus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada