Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 12 de gener del 2021

'The United States vs. Billie Holiday'.

Hulu ha adquirit els drets estatunidencs de ‘The United States vs Billie Holiday’ de Lee Daniels, que debutarà com a film original de Hulu a Hulu el 26 de Febrer. A més, s’ha estrenat el primer tràiler que ens ensenya les primeres imatges de Andra Day com a Billie Holiday. A continuació podeu veure’n el tràiler... 

          


La llegendària Billie Holiday, una de les millors musics de jazz de tots els temps, va passar gran part de la seva carrera essent adorada pels fans de tot el món. A partir de la dècada de 1940 en la ciutat de New York, el govern federal va apuntar a Holiday en un esforç creixent per intensificar i racialitzar la guerra contra les drogues, amb l’objectiu final d’evitar que cantes la seva controvertida i esquinçadora balada, “Strange Fruit”.

Dirigit pel director nominat al Oscar Lee Daniels i presentant a la cantautora nominada al Grammy Andra Day, The United States vs. Billie Holiday’ presenta sense demanar disculpes la complicada i irreprimible vida de la icona. La guionista Suzan-Lori Parks, la primera dona afroamericana en guanyar un Premi Pulitzer en Drama, escriu aquesta història intima d’una pionera feroç la qual el seu desafiament a través de la musica va ajudar a marcar el començament del moviment de drets civils. El nominat al premi NAACP Image Trevante Rhodes i la nominada al Emmy Natasha Lyonne coprotagonitzen al costat de Garret Hedlund, Miss Lawrence, Rob Morgan, Tyler James Williams, Tone Bell i Erik LaRay Harvey.

“Tant si ets nou en la història i el llegat de Billie Holiday o coneixes cada nota que ella va cantar, espero que la nostre celebració d’aquesta dona complexa li faci justícia a una gran llegenda musical i activista dels drets civils la qual el seu art resona avui també, ja que Hulu estrenarà el film i li ha ofert una plataforma per a que sigui vista en tot el país, és una benedicció, perquè com revelen els esdeveniments recents, el nostre país té molt treball per fer per a complir la seva promesa d’una unió més perfecte”, va dir Lee Daniels.

New Slate Ventures, Lee Daniels Entertainment, Roth Kirschenbaum Films produeixen el film amb Jordan Fudge, Lee Daniels, Pamela Oas Williams, Tucker Tooley, Joe Roth i Jeff Kirschenbaum. Els productors executius inclouen a Hilary Shor, Jeremy Allen, Petty Long, Johann Hari, Cassian Elwes, Mark Bomback i Dennis Stratton.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada