Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 25 de gener del 2021

'Harry Potter Series'.


Segons The Hollywood Reporter ens informen de que actualment s’estaria desenvolupant una sèrie live-action de Harry Potter a HBO Max, i que els executius del servei de streaming “van participar en diverses converses amb possibles escriptors, que explorarien diverses idees” per a expandir l’univers de Harry Potter a la televisió.

El mitjà confirma que no hi ha talents o escriptors actualment vinculats a cap projecte, ja que la possible sèrie live-action es troba en “etapes extremadament primerenques” del desenvolupament i no s’han arribat a acords.

“No hi ha cap sèrie de Harry Potter en desenvolupament en el estudi o en la plataforma de streaming”, segons van dir HBO Max i Warner Bros. en un comunicat a THR, el qual senyala que expandir la franquícia segueix essent una “Prioritat Màxima” tan per al servei de streaming com per el estudi.

L’autora de la franquícia literaria J.K. Rowling preseuntament controla la franquícia actual (Saga Fantastic Beasts) i té veu en tot el que involucri a la propietat intel·lectual. El 2016, NBCUniversal va signar un acord de drets de set anys, que finalitza al 2025, amb Warner Bros. Domestic TV Distribution, inclosos el servei de streaming, cable i streaming als EE.UU. de la propietat, així com contingut digital, de parcs temàtics i esdeveniments. L’acord va significar que els executius de Warner Bros. tenien que signar un acord paral·lel que va permetre que els films de Harry Potter estiguessin al servei de streaming de HBO Max breument quan la plataforma es va estrenar, i els films van desaparèixer del servei de streaming al cap de tres mesos amb la planificació de passar al nou servei de streaming de NBCUniversal, Peacock després d’aquest any.

La sèrie de set llibres de Harry Potter, es va adaptar en sis films i l’últim llibre es va dividir en dos films resultant un total de vuit films, i que van recaptar un total de $7.775.087.514 a nivell mundial. Warner Bros. també té els drets de la saga Fantastic Beasts, la preqüela de Harry Potter, amb la tercera entrega programada per estrenar-se el 15 de Juliol de 2022, després de Fantastic Beasts and Where to Find Them al 2016 i amb una recaptació de $814.044.001 a nivell mundial, i Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald al 2018 i amb una recaptació de $654.855.901.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada