Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 15 de gener del 2021

'Doogie Howser M.D. Remake'.


Segons TVLine, Peyton Elisabeth Lee (Andi Mack), serà la protagonista del pròxim remake de ‘Doogie Houser M.D.’ a Disney+, Doogie Kameāloha M.D., una reinvenció protagonitzada per noies de la sèrie clàssica protagonitzada originalment per Neil Patrick Harris.

Ambientada en el Hawaii actual, la comèdia de 10 episodis segueix a Lahela “Doogie” Kameāloha, “una nena mestissa de 16 anys que fa malabarismes amb una incipient carrera mèdica i la seva vida d’adolescent. Guiant a Lahela (i també complicant les coses) està la seva família, inclosa la seva mare un volcà irlandès que també és la seva supervisora en el hospital, i el seu pare “Noi Local” lluitant per acceptar que la seva filla ja no és la seva nena petita”.

La sèrie estarà escrita per Kourtney Kang (How I Met Your Mother, Fresh Off the Boat). El remake també comptarà amb la producció executiva de Dayna Bochco i Jesse Bochco, que són l’esposa i el fill del difunt cocreador de la sèrie original Steven Bochco. També estarà produït per 20th Century Fox TV amb Jake Kasdan i Melvin Mar també essent productor executius. Aquest projecte serà part dels acords generals de Kasdan, Mar i Kang amb 20th Century Fox TV.

Googie Howser M.D., va ser creat pels showrunners Top David E. Kelly i el difunt Steven Bochco, va estar en antena quatre temporades, des de 1989 fins al 1993. El nominat al Emmy i guanyador d’un Tony, Neil Patrick Harris (How I Met Your Mother) va interpretar el paper principal de metge que intenta equilibrar la practica en medicina amb els difícils problemes que comporta la adolescència.

Aquesta nova versió serà l’última incorporació a la creixent llista de projectes en curs de Disney+, inclosa la nova versió de Turner & Hooch protagonitzada per Josh Peck i la seqüela de The Mighty Ducks, que presenta el retorn de Emilio Estevez com a Gordon Bombay.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada