Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 8 de gener del 2021

'Babylon'.

Segons Deadline, Paramount Pictures ha decidit canviar la data d’estrena del pròxim film d’època del director Damien Chazelle, ‘Babylon’. Originalment programat per estrenar-se el Nadal d’aquest any, el film protagonitzat per Brad Pitt ara s’ha endarrerit un any i s’estrenarà el 25 de Desembre de 2022 amb una estrena limitada seguit d’una estrena als cinemes el 06 de Gener de 2023.

A més, Paramount també ha eliminat oficialment el pròxim film biogràfic de Lee Daniels, ‘The United States vs. Billie Holiday, de la seva llista d’estrenes als cinemes després de que Hulu adquirís recentment els drets de distribució del film. El film dirigit per Andra Day i Trevante Rhodes originalment tenia fixada la data d’estrena per el pròxim mes de Febrer.

Babylon es descriu com un drama original ambientat d’època a Hollywood, una “obra d’autor audaç amb un pressupost significatiu”. Lionsgate va estar prèviament al cap davant per aconseguir els drets del film en una subhasta que Paramount va arribar amb l’oferta guanyadora.

El film està protagonitzat per el guanyador d’un Oscar Bard Pitt amb el seu coprotagonista de ‘Once Upon a Time in Hollywood’, Margot Robbie, que està en converses per substituir a Emma Stone com a protagonista femenina. Li Jun Li (Wu Assassins, Evil) també ha estat escollida com a Anna May Wong.

Chazelle, el qual la seva filmografia inclou 10 Cloverfield Lane, Whiplash, First Man i La La Land, ha escrit el guió i dirigirà. Olivia Hamilton, Matt Plouffe i Marc Platt en seran productors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada