Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 24 de gener del 2021

'Morbius'.


Després de que la setmana passada anunciessin l’endarreriment del film de Sony basat en un personatge del univers Spider-Man, ‘Morbius’, passant del 19 de Març al 08 d’Octubre, ara Sony l’ha endarrerit un cop mes, passant del 08 d’Octubre del 2021 al 21 de Gener de 2022.

El film està protagonitzat per el guanyador d’un Oscar Jared Leto (Dallas Buyers Club), el nominat al Emmy Matt Smith (Doctor Who) com a Loxias Crown, Adria Arjona (Good Omens) com a Martine Bancroft, el nominat al Emmy Jared Harris (The Crown) com el mestre de Morbius i Tyrese Gibson (Fast & Furious) com a agent del FBI.

‘Morbius’ és l’adaptació de Sony del anti-heroi de Marvel Morbius the Living Vampire. El film està dirigit per Daniel Espinosa (Life, Safe House) amb un guió de Burk Sharpless i Matt Sazama (Lost in Space, basat en els personatges de Marvel Còmics, creat pel escriptor Roy Thomas i l’artista Gil Kane i la seva primera aparició va ser l’any 1971 a “Amazing Spider-Man” #101.

El Dr. Michael Morbius, era un científic que va intentar curar una rara malaltia que tenia en la sang, però l’experiment va resultar fallit i a causa d’això el doctor va acabar convertint-se en un vampir. El personatge va lluitar diverses vegades contra Spider-Man, tot i que finalment va tenir la seva línia de còmics propi en un arc més heroic.

Arad i Tolmach produiran el film amb Lucas Foster, amb l’executiu de Sony, Palak Patel, supervisant per al estudi. Aquest és un dels diversos projectes derivats de Spider-Man en desenvolupament a Sony, inclosa la pròxima seqüela de ‘Venom’ i un projecte secret amb Olivia Wilde com a directora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada