Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 8 de gener del 2021

'Kevin Feige & Star Wars'.


Ha passat un any i mig des de que es va donar veu de que el president de Marvel Studios i director creatiu de Marvel, Kevin Feige, estava desenvoluipant un film de Star Wars i ara sembla a ser que el desenvolupament està progressant encara més amb el creador de Loki i Doctor Strange in the Multiverse of Mandness, Michael Waldron, que ha estat l’escollit per escriure’n el guió, segons Deadline.

Waldron ha signat prèviament un tracte general massiu tant amb Disney com amb Marvel, un fet estrany per a qualsevol dels estudis en la història recent, i segons les informacions, es cerca que torni com a escriptor principal i Showrunner per a una segona temporada de la sèrie de Disney+ protagonitzada per Tom Hiddleston, Loki. Amb la primera temporada programada per estrenar-se el pròxim mes de Maig. Donat que està vinculat a dues de les principals marques propietat de Walt Disney Studios, sembla a ser que la Casa del Ratolí està molt contenta amb el seu treball fins ara i continuarà utilitzant la seva ment en grans projectes en el futur.

Abans de Loki, Waldron va trencar amb el seu treball guanyador d’un Emmy en la quarta temporada de l’exitosa comèdia animada Adult Swim, Rick and Morty, havent escrit “The Old Man and the Gun” i també havia produït episodis en temporades anteriors. A més d’escriure el guió de la seqüela de Doctor Strange dirigit per Sam Raimi, Waldron també va crear i va ser productor executiu del pròxim drama de lluita de Starz, Heels, protagonitzat pel veterà de Arrow, Stephen Amell.

Feige ha estat durant molt de temps un fanàtic de la franquícia de Star Wars, arribant inclús a incloure a un personatge al qual li amputen la mà en CADA film de la Fase 2 de Marvel Studios com una picada d’ullet a l’amputació de la mà de Luke Skywalker a The Empire Strikes Back. Innombrables bromes i referències a la galàxia molt, molt llunyana també han estat esquitxades en el MCU, com la referència de Peter Parker a “aquest vell film” (també referint-se al Episode V).

Actualment no està clar que tant ràpid cobrarà vida el nou film de Star Wars, ja que el projecte de Feige va estar totalment absent en la recent convenció del Disney Investor Day, mentre ‘Rogue Squadron’ escrit i dirigit per Patty Jenkins (Wonder Woman, WW84) va ser revelat i està programat per estrenar-se el Nadal de 2023, Taika Waititi està actualment llest per a dirigir un film amb un guió coescrit per ell i Krysty Wilson-Cairns i el director de Sleight, JD Dillard, i el escriptor de Luke Cage, Matt Owens, que ha estat escollit per a desenvolupar un altre film. Les noves trilogies del duo de Game of Thrones, David Benioff i D.B. Weiss i l’escriptor/director de The  Last Jedi, Rian Johnson estaven en desenvolupament, però l’estat d’ambdós es desconeix actualment ja que el primer se’n va anar degut al seu compromís amb el seu acord amb Netflix, mentre que la recepció dels fans del vuitè episodi de la saga Skywalker d’aquest últim poden haver dut a Lucasfilm a cancel·lar-ho en silenci.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada