Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 27 de gener del 2021

'Pinocchio Live-Action'.


Després de donar vida al icònic malvat de Disney, Gaston, en l’adaptació live-action de ‘Beauty and the Beast’, Luke Evans està llest per a donar vida a un altre antagonista esgarrifant mentre s’uneix al Pinocchio de Tom Hanks dirigit per Robert Zemeckis, com el propietari de la Illa dels Jocs i operador de El Cotxer, segons Deadline.

Hanks havia estat prèviament en converses per al paper de Geppetto dos anys abans quan el director de Paddington, Paul King, va ser designat per a coescriure i dirigir el film, però un cop que va deixar el tracte amb Hanks va abandonar el projecte. Les informacions que hi havia anteriorment deien que el nou acord amb l’estrella de ‘Beautiful Day in the Neighborhood’, Hanks, estaria en converses molt primerenques, però que després d’haver llegit el guió coescrit per Zemeckis i Chris Weitz (Rogue One: A Star Wars Story), es va apropar al director per a mostrar el seu interès en protagonitzar el projecte.

La col·laboració entre Zemeckis i Hanks es remunta en la consecució del guany del segon Oscar pel film Forrest Gump i després es van reunir a ‘Cast Away’, en la que li va valer a Hanks un altre nominació al Oscar i va guanyar un Globus d’Or, i després es van reunir en el clàssic de culte nadalenc The Polar Express. El projecte estarà produït per Weitz i Andrew Miano a través de la seva companyia Depth of Field.

Pinocchio es centrarà en el putxinel·li de fusta que somia en convertir-se en un “nen de veritat” i la relació entre el pare i el nen, les ramificacions de mentir i crear històries i viure en un món de fantasia.

Estrenada l’any 1940, ‘Pinocchio’ va ser el segon film animat de la companyia del ratolí, la primera adaptació animada de Disney va ser l’any 1937, ‘Snow White and the Seven Dwarfs’ (‘Blancanieves y los Siete Enanitos’). Amb ‘Pinocchio’ va adaptar la història del autor Italià Carlo Collodi (1883), sobre un nino de fusta creat per un ancià anomenat Geppetto, el qual va cobrar vida gràcies a una fada que li diu que es convertirà en un nen si demostra valentia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada