Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 14 de gener del 2021

'The Lord of the Rings Series'.

TheOneRing.net ha revelat la sinopsi oficial de la molt esperada sèrie de Lord of the Rings de Amazon Studios, el que confirma nous detalls sobre el drama èpic, inclòs l’escenari. La sinopsi, que podeu llegir a continuació, també senyala que els fans podran veure algunes aparicions d’alguns personatges familiars, així com el retorn d’un mal temut durant molt de temps.

“La pròxima sèrie de Amazon Studios du a les pantalles per primer cop les heroiques llegendes de la llegendària Segons Edat de la història de la “Terra mitja”. Aquest drama èpic es desenvolupa milers d’anys abans dels esdeveniments de J.R.R. Tolkien, The Hobbit i The Lord of the Rings, i durà als espectadors a una era en la que es van forjar grans poders, regnes que es van glorificar i es van arruïnar, herois inversemblants van ser posats a prova, l’esperança depenia dels fils més fins i els més grans malvats, que algun cop va fluir de la ploma de Tolkien que amenaçava en cobrir tot el món en la obscuritat. Començant en una època de relativa pau, la sèrie segueix a un repartiment de personatges, tant familiars com nous, mentre s’enfronten al tant temut ressorgiment del mal en la “Terra Mitja”. Des de les profunditats més obscures de les Muntanyes ennuvolades, als majestuosos boscos de la capital dels elfs de Lindon, al impressionant regne insular de Númenor, fins als confins més llunyans del mapa, aquests regnes i personatges forjaran llegats que perduraran molt de temps després que hagin marxat”.

La molt esperada sèrie de The Lord of the Rings es desenvoluparà en la Segona Edat. Això situa aproximadament 3.000 anys d’història entre la sèrie i el principi de The Lord of the Rings. Els fans casuals poden no donar-se compte, però la comunitat dels Anells de Jackson en realitat va descriure el final de la Segona Edat, quan l’última aliança d’elfs i homes es va enfrontar a les forces de Sauron. La Segona Edat va cobrir quasi 3441 anys i va començar després del desterrament de Morgoth, el senyor obscur abans de Sauron. Hi ha molt de potencial de la història en aquell moment, inclòs el sorgiment de Sauron, la creació del Anell Únic i el sorgiment dels Espectres del Anell.

La sèrie estarà protagonitzada per Robert Aramayo (Game of Thrones), Joseph Mawle (Game of Thrones), Maxim Baldry (Years and Years), Markella Kavenagh, Ema Hortvath i Morfydd Clark (Saint Maud), que interpretarà el paper d’una jove Galadriel que és el primer personatge principal confirmat que apareixerà a la sèrie. També comptarà amb Tom Budge, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Ismael Cruz Córdova, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith i Charlie Vickers.

El repartiment continua creixent amb les recents incorporacions al repartiment de Cynthia Addai-Robinson, Ian Blackburn, Kip Chapman, Anthony Crum, Maxine Cunliffe, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Thusitha Jayasundera, Fabian McCallum, Simon Merrells, Geoff Morrell, Peter Mullan, Lloyd Owen, Augustus Prew, Peter Tait, Alex Tarrant, Leon Wadham, Benjamin Walker and Sara Zwangobani. Blackburn, Chapman, Crum, Cunliffe, Tait, Tarrant i Wadham procedeixen de Nova Zelanda, amb la resta del repartiment internacional que procedeix de Austràlia, Sri Lanka, Regne Unit i Estats Units.

J.A. Bayona (Jurassic World: Fallen Kingdom, The Orphanage, The Impossible) dirigirà els dos primers episodis de la sèrie de Amazon Studios i també en serà productor executiu al costat de la seva socia productora Belén Atienza. JD Payne i Patrick McKay en són els showrunnings i productors executius de la sèrie al costat de Lindsey Weber (10 Cloverfield Lane), Bruce Richmond (Game of Thrones), Gene Kelly (Boardwalk Empire), Sharon Tal Yguado, Gennifer Hutchison (Breaking Bad), Jason Cahill (The Sopranos) i Justin Doble (Stranger Things).

La sèrie The Lord of the Rings està produïda per Amazon Studios en cooperació amb Tolkien Estate and Trust, Harper Collins Publishers i New Line Cinema. S’espera que faci el seu debut aquest 2021.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada