Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 30 de gener del 2021

'Cheaper by The Dozen'.


Segons The Hollywood Reporter, l’actor nominat al Emmy i al Globus d’Or, Zach Braff, ha signat oficialment per a protagonitzar al costat de Gabrielle Union el remake per a Disney+ de ‘Cheaper By the Dozen’ de 2003. Braff està llest per a interpretar el paper del pare d’una família multiracial de 12.

Braff és millor conegut per la seva actuació destacada en l’exitosa comèdia medica ‘Scrubs’, que va estar en antena durant nou temporades entre 2001 i 2010. Els seus altres crèdits cinematogràfics inclou: The Broken Hearts Club: A Romantic Comedy, The Last Kiss, The Ex i Garden State, que va ser una comèdia romàntica aclamada l’any 2004 que també va escriure i va dirigir.

Protagonitzat per Gabrielle Union, el remake de ‘Cheaper By the Dozen’ es centrarà en una família multiracial i mixta de 12, que navega per una vida casolana moguda i el seu negoci familiar. El projecte prové de la productora Black-ish de Kenya Barris amb Gail Lerner com a directora. Union actuarà com a productora executiva al costat del director de la versió cinematogràfica de 2003, Shawn Levy.

Basat en la novel·la semi autobiogràfica del mateix nom de Frank Bunker Gilberth Jr. i Ernestine Gilberth Carey de 1948, el icònic film de 2003 va estar protagonitzat per Steve Martin i Bonnie Hunt mentre els seus personatges breguen amb la manera de criar a dotze nens, entre els que es troben Piper Perabo, Tom Welling, Hilary Duff i Alison Stoner. Tot i estar criticada per les actuacions, el film va estar dirigit per Shaw Levy i va recaptar un total de $190,5M amb un pressupost de 40M.  

‘Cheaper by the Dozen’ debutarà en algun moment de 2022.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada