Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 28 de gener del 2021

'Shadow and Bone'.


S’han publicat noves fotografies de l’adaptació de la sèrie de Netflix ‘Shadow and Bone’, basada en la trilogia de fantasia de Leigh Bardugo, les novel·les de Shadow and Bone i Six of Crows. La sèrie farà el seu debut el pròxim 23 d’Abril d’enguany, en el servei de streaming. A continuació podeu veure les fotos publicades al Twitter.

Durant una entrevista amb EntertainmentWeekly, el showrunner Eric Heisserer va compartir: “Aquestes fotos ofereixen un cop d’ull al món expansiu i texturitzat que Leigh va crear en els seus llibres. Treballem incansablement per a crear una sensació de vida en terres fictícies com Ketterdam i Ravka, amb llenguatges inventats, uniformes, moneda i opcions artístiques des del disseny d’escenaris fins el vestuari. Estàs immers en el Grishaverse quan llegeixes, i esperem que tant els fans nous com els existents tinguin aquest mateix sentiment quan vegin la sèrie”.

De les novel·les Grishaverse de Bardugo més venudes del món, la sèrie ens situa en un món devastat per la guerra on la humil soldat i orfe Alina Starkov, acaba de desfermar un poder extraordinari que podria ser la clau per alliberar el seu país. Amb la monstruosa amenaça del Shadow Fold que s’acosta, Alina és arrancada de tot el que sap per entrenar com a part d’un exèrcit d’elit de soldats màgics coneguts com Grisha. Però mentre lluita per perfeccionar el seu poder, descobreix que els aliats i els enemics poden ser el mateix i que res en aquest luxós món és el que sembla. Hi ha forces perilloses en joc, inclosa una tripulació de criminals carismàtics, i es necessitarà més que màgia per sobreviure.

Shadow and Bone està protagonitzada per Jessie Mei Li (Alina Starkov), Archie Renaux (Malyen Orestsev), Freddy Carter (Kaz Brekker), Amita Suman (Inej), Kit Young (Jesper Fahey) i Ben Barnes (General Kirigan).

La resta del repartiment inclou a Sujaya Dasgupta (Zoya Nazyalensky), Danielle Galligan (Nina Zenik), Daisy Head (Genya Safin), Simon Sears (Ivan), Calahan Skogman (Matthias Helvar), Zoë Wanamaker (Baghra), Kevin Eldon (THe Apparat), Julian Kostov (Fedyor), Luke Pasqualino (David), Jasmine Blackborow (Marie) i Gabrielle Brooks (Nadia).

Eric Heisserer és el showrunner, productor executiu i guionista de la sèrie. L’autora Leigh Bardugo n’és productora executiva. Lee Toland Kriger serà el director i productor executiu. Altres productors executius inclouen a Shawn Levy, Dan Levine, Dan Cohen i Josh Barry per a 21 Laps Entertaiment i Pouya Shahbazian. Shadow and Bone és una producció de Netflix i de 21 Laps Entertaiment.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada