Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 14 de gener del 2021

'David O. Russell Project'.

Segons Deadline, l’actor guanyador d’un Oscar Rami Malek i l’actriu del MCU Zoe Saldana han signat oficialment per a unir-se al repartiment del pròxim projecte del aclamat cineasta David O. Russell, un film per ara sense títol per a New Regency, que ja ha començat la seva producció. S’uniran a un repartiment farcit d’estrelles en el que hi podem trobar des de Christian Bale, la nominada al Oscar Margot Robbie (I, Tonya), John David Washington (BlacKkKlansman, Tenet, Malcom & Marie). 

Russell escriurà i dirigirà el projecte, que l’uneix a Bale per tercer cop després de que els dos unissin forces a The Fighter (per la que Bale va guanyar un Oscar al Millor Actor de Repartiment) i American Hustle. Encara es mantenen en secret més detalls sobre l’argument i els personatges, però es diu que es basa en una idea original del propi Russell.

El projecte estarà produït per Arnon Milchan, Matthew Budman i Anthony Katagas per a New Regency.

Malek es millor conegut per la seva aclamada actuació en l’exitosa sèrie Mr.Robot, que li va valer un Emmy com actor protagonista en un drama. La sèrie sols va emetres durant quatre temporades, de 2015 a 2019. També va protagonitzar el film biogràfic de Freddy Mercury, titulat Bohemian Rhapsody el 2019, que li va valer a Malek el Oscar com a Millor Actor. Pròximament el podrem veure en el últim film de James Bond ‘No Time to Die’.

Saldana va guanyar reconeixement mundial protagonitzant films taquillers com ara Avatar de James Cameron, Guardians of the Galaxy vol.1 i Vol.2, i Avengers: Endgame. Pròximament apareixerà en la comèdia de ciència-ficció de Netflix The Adam Project, protagonitzant al costat de Jennifer Garner i Ryan Reynolds.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada