Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 12 de gener del 2021

'I Know What You Did Last Summer'.


Sols després d’uns mesos d’obtenir llum verda del servei de streaming, el reboot en forma de sèrie de Amazon de la franquícia de terror I Know What You Did Last Summer, ha donat un gran pas endavant, ja que s’han incorporat nou membres al repartiment, segons Deadline.

Tot i que els detalls dels personatges es mantenen en secret, es creu que el repartiment de la sèrie està protagonitzat per Madison Iseman (Jumanji: The Next Level) amb la resta que inclouria a Brianne Tju (Light as a Feather), Ezekiel Goodman, Ashley Moore (Popstar: Never Stop Never Stopping), Sebastian Amoruso (Solve), Fiona Rene (Stumptown), Cassie Beck (Connecting), Brooke Bloom (Homecoming) i Bill Heck (I’m Your Woman).



La sèrie, basada en la novel·la de Lois Duncan de 1973, està essent escrita i produïda per Sara Goodman (Preacher) amb Craig Macnelli a càrrec i productor executiu del episodi pilot i la producció que s’espera que comenci aquest mes a Hawaii.

“Les millors franquícies de terror sempre tenen un altre ensurt per venir, i aquesta sèrie I Know What You Did Last Summer, de Sara Goodman és una actualització perfectament retorçada del icònic film slasher”, Albert Cheng, director d’operacions i codirector de televisió a Amazon Studios, va dir en un comunicat. “De qualsevol manera que es miri, als nostres clients globals de Prime Video els hi agradarà aquesta versió moderna del film preferit dels fans”.

La versió cinematogràfica de 1997, dirigit per Jim Gillespie amb un guió de Kevin Williamson, està protagonitzat per Sarah Michelle Gellar, Jennifer Love Hewitt, Ryan Phillippe i Freddie Prince Jr. com un grup d’estudiants de secundaria que accidentalment colpegen i maten a un home amb el seu cotxe. Tot i que creuen que han encobert amb èxit el seu crim, el grup es troba en el extrem receptor de l’aldarull en un “slasher” d’un assassí en sèrie un any després.

I Know What You Did Last Summer, la va seguir una seqüela titulada ‘I Still Know What You Did Last Summer’ l’any 1998 i un tercer film directament a video, ‘I’ll Always Know What You Did Last Summer’, l’any 2006.

Neal Moritz produirà la sèrie al costat de Payun Shatty de Original Film, Wan de Atomic Monster, Rob Hackett i Michael Clear, mentre que Shay Hatten, que originalment estava preparada per escriure’n el pilot, serà productora executiva amb Goodman i Erik Feig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada