Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 15 de gener del 2021

''Cherry'.

Després d’oferir petits detalls del tant esperat drama criminal, Apple ha presentat el primer tràiler complet de Cherry, el film dirigit pels germans Russo i protagonitzat per Tom Holland (Spider-Man: Homecoming, Spider-Man: Far From Home, The Devil All The Time) com un lladre de bancs desesperat. A continuació podeu veure’n el tràiler...

           

          


‘Cherry’ explica la història de la vida real del autor Nico Walker, un ex metge del exèrcit que va tornar de Irak amb TEPT (PTSD en anglès) extrem no diagnosticat i va caure en l’addicció dels opiacis i va començar a robar bancs. Walker va ser capturat l’any 2011. La novel·la ha estat qualificada com una espècie de híbrid de ‘Jesus’ Son’ i ‘Reservoir Dogs’; una història sobre l’amor, la guerra, els robatoris a bancs i la heroïna. Walker prèviament manegava la guerra d’ofertes pel seu llibre mentre complia la condemna a presó, el que va complicar les coses, ja que sols se li va assignar una quantitat específica de minuts per trucada telefònica.

El repartiment el completen Ciara Bravo (Wayne), Bill Skarsgard (It, It: Chapter II), Jack Reynor (Midsommar), Forrest Goodluck (The Revenant), Jeff Wahlberg (Dora and the Lost City of Gold), Michael Gandolfini (The Deuce) i Kyle Harvey (The After Party).

‘Cherry’ ha estat adaptada per Jessica Goldberg (The Path) i coescrita per Angela Otstot (The Shield). El film està produït pels germans Russo, Chris Castaldi i el president de l’estudi Mike Larocca amb la seva companyia AGBO Films, al costat del CEO Jonathan Grey i el President Matthew Rhodes sota la seva productora The Hideaway Entertaiment. ‘Cherry’ tindrà producció executiva per part de Todd Makurath i Jake Aust per part de AGBO i per part de The Hideaway Entertaiment Kristy Maurer Grisham i Judd Payne.

El film s’estrenarà el 26 de Febrer en cinemes seleccionats i a nivell mundial a Apple TV+ el pròxim 12 de Març.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada