Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 8 de gener del 2021

'WandaVision'.


Havent revelat el nombre d’episodis de ‘WandaVision’, Disney+ ha anunciat que la molt esperada sèrie del MCU de Marvel Studios farà el seu debut amb una estrena de dos episodis el 15 de Gener. Després d’això, seguirà a partir del tercer episodi un per setmana en el servei de streaming a partir del 22 de Gener.

En la dècada de 1950, WandaVision seguirà la història dels personatges súper herois de Olsen i Paul Bettany, com a Scarlet Witch i Vision del MCU. També estaran en el repartiment principal els novells Kathryn Hahn i Teyonah Parris com la versió adulta de Monica Rambeau, un personatge que ja va aparèixer en el film de l’any passat de ‘Captain Marvel’. S’espera que la sèrie sigui el primer espectacle de Marvel Studios produït per Disney+ amb Jac Schaeffer (Captain Marvel) essent productor, showrunner i guionista.

Com havíem pogut veure en imatges anteriorment publicades, la sèrie presentarà el Sentient World Observation and Response Department o en forma abreviada S.W.O.R.D. que és una subdivisió de S.H.I.E.L.D., la qual tracte amb amenaces alienígenes que posen en perill la seguretat mundial. Tot i això, encara no està clar si en el destacat S.W.O.R.D. membres com la líder de S.W.O.R.D., Abigail Brand també apareixerà a la sèrie o no, però això definitivament marcaria el debut en viu del departament i la primera propietat de Marvel després de la fusió Fox-Disney que s’integraria al MCU de Marvel Studios.

La sèrie també veuria el retorn de Kat Dennings al MCU, repetint el seu paper de Darcy Lewis, que va interpretar per últim cop a ‘Thor: The Dark World’ el 2013 juntament amb Randall Park que tornaria com a agent del FBI Jimmy Woo de ‘Ant-Man and The Wasp’. També presentarà als nouvinguts al MCU Kathryn Hahn i Teyonah Parris qui interpretarà a la versió adulta de Monica Rambeau, un personatge que va aparèixer per primer cop a ‘Captain Marvel’ l’any passat.

Jac Schaeffer (Captain Marvel) que actua com a productor, showrunner i escriptor principal de la sèrie. Matt Shakman està dirigint la sèrie.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada