Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 26 de gener del 2021

'Monsters at Work'.


A passat més d’un any des de que Disney+ va anunciar per primer cop que estava desenvolupant una seqüela de Monsters, Inc., I ara l’estrella de la franquícia Billy Crystal finalment ha parlat sobre Monsters at Work, confirmant que el projecte encara està avançant per al servei de streaming. Parlant amb Collider, Crystal va revelar que ell i l’altre estrella de la franquícia John Goodman realment s’estan divertint amb la sèrie, descrivint-la com fantàstica i boja.

“És una sèrie. John Goodman i jo som Sully i Mike”, va dir Crystal. “La sèrie, en termes de temps, comença sis mesos després de que acabes Monsters, Inc.’. Així que ara estem en el pis del riure. Hem creat tot de nous personatges, joves i genials amb alguns actors dotant-los de veu excel·lents, i John i jo estem repetint els nostres papers. Ja et dic, han [passat] 20 anys [des de l’estrena de “Monsters, Inc.”] i aquell film es veia increïble fa 20 anys. S’acosta el vintè aniversari, crec que al Setembre [Novembre]. Té un aspecte fantàstic, és molt divertit i ens divertim molt fen-t’ho”.

També va continuar confirmant que ja han treballat en diversos episodis abans de la pandèmia. Tot i això, això no va aturar per complet la producció, ja que va poder fer algunes gravacions de veu a casa.

“Si, hem fet diversos [episodis]. Hem estat en un descans degut a la pandèmia. Però algunes les he pogut fer a casa i altres les vaig fer en un estudi molt desert a Burbank. Ser l’únic en el plató va ser una mica estrany. No se quan començaran [a estrenar-se] però els prometo que són realment bons”.

Monsters at Work seguirà sis mesos després dels successos del film original, amb la planta d’energia en el seu centre ara la cultivant riures per alimentar la ciutat de Monstropolis. La sèrie segueix a Tylor Tuskmon (Ben Feldman), un mecànic apassionat i talentós del Equip de Instalacions de Monsters, Inc. Que somia amb treballar a Laugh Floor al costat de Mike i Sulley.

També protagonitzarà el repartiment de veus els originals de la franquícia John Ratzenberger com a Yeti, Jennifer Tilly com a Celia, Bob Peterson com a Roz i els nouvinguts a la franquícia Ben Feldman (Superstore), Kelly Marie Tran (Star Wars: The Last Jedi, Raya and the Last Dragon), Henry Winkler (Barry), Lucas Neff (Raising Hope), Alanna Ubach (Coco), Stephen Stanton (Star Wars Resistance) i Aisha Tyler (Archer).

Tran li posarà veu a Val Little, l’amic i confident de tota la vida de Tylor; Winkler li posarà veu a Fritz, el Cap despistat; Neff li posarà veu a Duncan, un lampista oportunista; Ubach li posarà veu a Cutter, l’oficiós seguidor de las regles; Stanton interpretarà a Smitty i Needleman, el maldestre equipo de conserges; i Tyler li posarà veu a la mare de Tylor, Millie Tuskmon.


‘Monsters at Work’ és una producció executiva i desenvolupada per Bobs Gannaway (Mickey Mouse Clubhouse). Kat Good i Rob Gibbs dirigeixen la producció de Disney Television Animation amb Ferrell Barron com a productor.

‘Monsters, Inc.’ De Pixar va fer el seu debut l’any 2001 i va ser un èxit instantani de critica i taquilla amb una recaptació de $579.707.738 a nivell mundial per a un pressupost de $115M. També va aconseguir algunes nominacions als Oscar, inclosa la de Millor Pel·lícula d’Animació, però sols va guanyar el de Millor Cançó Original. Després de 12 anys, va tenir una seqüela titulada ‘Monsters University’ el 2013, que segueix els orígens de l’amistat de Sulley i Mike. Igual que el primer film també va generar critiques positives i va ser un èxit comercial recaptant $743.559.645 a nivell mundial per a un pressupost de $200M.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada