Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 19 de gener del 2021

'David O. Russell Project'.

Com si de per si el projecte no tingues ja prou estrelles de renom, l’escriptor i director nominat al Oscar, David O. Russell (American Hustle) continua ampliant el repartiment del seu pròxim projecte per ara sense títol, amb la incorporació de nou membres més, segons Deadline.

El misteriós projecte, que es troba actualment en producció a California, ara també comptarà amb el guanyador d’un Oscar Robert De Niro (The Irishman, Joker), el guanyador d’un Emmy Mike Myers (Inglorious Basterds, Bohemian Rhapsody), el nominat al Emmy Timothy Olyphant (The Mandalorian, Deadwood: The Movie), el nominat al Oscar Michael Shannon (Knives Out, The Shape of Water), el nominat al Globus d’Or Chris Rock (Fargo, The Witches, Spiral: Saw), Anya Taylor-Joy (The New Mutants, The Witch, Queen’s Gambit), Andrea Riseborough (Possessor, The Death of Stalin), Matthias Schoenaerts (The Old Guard, A Hidden Life) i Alessandro Nivola (The Art of Self-Defense, The Many Saints of Newark).



S’uniran al repartiment dels actors i actrius ja confirmats com són: Christian Bale, Margot Robbie, John David Washington, Rami Malek i Zoe Saldana.

Russell escriurà i dirigirà el projecte, que l’uneix a Bale per tercer cop després de que els dos unissin forces a The Fighter (per la que Bale va guanyar un Oscar al Millor Actor de Repartiment) i American Hustle. Encara es mantenen en secret més detalls sobre l’argument i els personatges, però es diu que es basa en una idea original del propi Russell.

El projecte estarà produït per Arnon Milchan, Matthew Budman i Anthony Katagas per a New Regency.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada