Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 2 de gener del 2021

'Wonder Woman 3'.


El passat 27 de Desembre, es publicava que Warner Bros. Pictures accelerarà el desenvolupament de ‘Wonder Woman 3’, que serà escrita i dirigida un cop més per Patty Jenkins i protagonitzada de nou per Gal Gadot. Wonde Woman 1984 va conquerir fàcilment el cap de setmana festiu, superant les projeccions de taquilla amb el primer cap de setmana d’estrena nacional després de la pandèmia per a qualsevol llargmetratge d’aquest any, amb $16,7M en la taquilla. Wonder Woman 1984 va rebre un estimat de $36,1M a nivell Mundial de 42 mercats en la seva estrena per aquest cap de setmana (parlem és clar del cap de setmana de Nadal, del 25 al 27. Inclosos EE.UU. i Canadà). Això du a un acumulat internacionalment de $68,7M i una recaptació Mundial de $85,4M. El film ha estat ben rebut per als fans, amb un CinemaScore general de B+. L’anunci va estar fet per Toby Emmerich, president de Warner Bros. Pictures Group.

“A mesura que els fans de tot el món continuen abraçant a Diana Prince, impulsant la solida actuació del cap de setmana d’estrena de ‘Wonder Woman 1984’, estem emocionats de poder continuar la seva història amb les nostres Wonder Woman en la vida real, Gal i Patty, les quals tornaran per a concloure la trilogia cinematogràfica llargament planejada”, va dir Emmerich.

A HBO Max, l’anticipació per a Wonder Woman era evident, amb quasi la meitat dels subscriptors minoristes de la plataforma veient el film el dia de l’estrena, juntament amb milions de subscriptors majoristes que tenen accés a HBO Max a través de cable, mòdem sense fil o d’altres serveis per a socis. HBO Max també va veure el total d’hores de visualització el divendres 25D més del triple en comparació amb un dia normal del mes anterior.

“Wonder Woman 1984 va batre rècords i va superar les nostres expectatives en totes les nostres mètriques clau de visualització i subscriptors en les seves 24h primeres hores en el servei, i l’interès i l’impuls que estem veient indica que això probablement continuarà molt més enllà del cap de setmana”, va dir Andy Forssell, vicepresident executiu i general de WarnerMedia Direct-to-Consumer. “Durant aquests temps tant difícils, ha estat agradable donar-los a les famílies l’opció de gaudir d’aquest film edificant a casa, on anar al cinema no era una opció”.

Les festes de vigilància privada i les pantalles de gran format (IMAX, Dolby, PLF) van impulsar la venda d’entrades i van ser l’opció més popular entre els consumidors. Durant el cap de setmana, es van reservar més de 10.000 lloguers privats, una manera innovadora i popular per a que el públic es sentis còmode veient el film en les seves pròpies bombolles socials. Als EE.UU., sols el 39% dels cinemes estatunidencs (que representen el 56% de la taquilla) estan oberts actualment amb capacitat limitada, amb tancaments en els principals mercats, inclosos New York, Los Angeles, Chicago, Boston, San Francisco i Philadelphia, entre d’altres. WW84 s’està projectant en més de 2.100 cinemes en tot el país amb capacitat limitada. Això representa aproximadament la meitat de les ubicacions i, en aquests cinemes, la meitat dels seients disponibles en comparació amb un entorn pre-pandèmic. El primer film de Wonder Woman va estar disponible en 4.165 cinemes al 2017 i el 100% dels seients. A Canadà, sols el 5% dels cinemes (que representa el 3% de la taquilla canadenca total) estan oberts. El mercat cinematogràfic canadenc es va complementar amb un PVOD en el dia i data d’estrena, el que va generar un estimat addicional de $4M. 40 mercats internacionals van obrir i van estrenar Wonder Woman 1984 des de la setmana del 18, el que representa el 68% de la taquilla total, en comparació amb el 2017, amb 58 mercats que representa un 77% de la taquilla total de Wonder Woman.

‘Wonder Woman 1984’ es va estrenar a través d’un model de distribució únic i centrat en el consumidor en el que Warner Bros. va exhibir el film als cinemes en tot el món, al temps que va afegir un període d’accés exclusiu d’un més per a la plataforma de streaming HBO Max als EE.UU. al mateix temps que feia una estrena nacional del film. Aquest model híbrid va ser creat com una resposta estratègica al impacte de la pandèmia global en curs, particularment als EE.UU. Després del període d’accés d’un mes a HBO Max a nivell nacional, Wonder Woman 1984 deixarà la plataforma i continuarà cinematogràficament als EE.UU. I als territoris internacionals amb totes les vendes de distribució habituals que s’aplica a cada títol.

La dècada dels 80 avança ràpidament, ja que la pròxima aventura a la gran pantalla de Wonder Woman es troba davant d’un enemic totalment nou: The Cheetah. Tal com es va anunciar prèviament, el film està protagonitzat per Gal Gadot en el paper de Wonder Woman i Kristen Wiig en el paper de súper dolenta The Cheetah, amb Pedro Pascal i Chris Pine tornant de nou com a Steve Trevor.

Patty Jenkins (‘Wonder Woman’, ‘Monster’) dirigeix de nou, mentre que la pròpia Jenkins, Charles Roven, Deborah Snyder, Zack Snyder, Stephen Jones i Gal Gadot produeixen el film. Rebecca Roven Oakley, Richard Suckle, Wesley Coller, Geoff Johns i Walter Hamada en són productors executius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada