Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 19 de gener del 2021

'Boss Level'.

El tràiler oficial de ‘Boss Level’ ha estat publicat, el film està protagonitzat per Frank Grillo (The Grey, The Purge: Anarchy), Naomi Watts (The Impossible, 21 Grams) i Mel Gibson (Hacksaw Ridge, Breaveheart), el thriller de ciència-ficció que arribarà a Hulu el pròxim 05 de Març de 2021. A continuació podeu veure’n el tràiler...

           

          


A ‘Boss Level’, atrapat en un cicle de temps que repeteix constantment el dia del seu assassinat, l’ex agent de les forces especials Roy Pulver (Frank Grillo) descobreix pistes sobre un projecte secret del govern que podria desvetllar el misteri davant la seva mort sobtada. En una carrera contra rellotge, Pulver ha de perseguir al coronel Ventor (Mel Gibson), el poderós cap del programa del govern, mentre deixa enrere els assassins despietats i hàbils que estan decidits a mantenir-lo allunyat de la veritat per escapar del cercle i salvar a la seva ex esposa (Naomi Watts) i viure un cop més per demà.

El film també està protagonitzat per Will Sasso (The Three Stooges), Ken Jeong (The Hangover), Annabelle Wallis (The Mummy), Michell Yeoh (Star Trek: Discovery), Selina Lo i Meadow Williams.

‘Boss Level’ està escrit i dirigit per Joe Carnahan (Narc, Smokin’ Aces, The Grey), Chris Borey (Open Grave) i Eddie Borey (Open Grave, Deadly Beloved) i està produïda per Grillo i la productora de Carnahan WarParty Films, Randall Emmett i George Furla Emmett/Furla Films, Ridley Scott amb la seva companyia Scott Free Entertainment i The Fyzz Facility Pictures.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada