Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 30 de gener del 2021

'Three Men and a Baby Remake'.


El nominat al Emmy Mo Marable (Woke, Brockmire, The Last OG), està llest per a dirigir el remake per a Disney+ de ‘Three Men and a Baby), protagonitzat per Zac Efron (Extremely Wicked, Schockingly Evil and Vile, High School Musical franchise, The Beach Bum, The Greatest Showman) i escrit per Will Reichel (Hot Air), segons The Wrap.

‘Three Men and a Baby’ segueix a tres solters que es veuen obligats a cuidar d’un nadó que els hi va deixar una de les novies dels nois. Gordon Gray (The Way Back) produeix.

La comèdia de 1987 va estar dirigida per Leonard Nimoy i protagonitzada per Tom Selleck, Steve Guttenberg i Ted Danson, com a solters a New York que es troben cuidant i després enamorant-se d’un nadó. Basat en el film francès de 1985 ‘Trois Hommes et un Couffin (Three Men and a Cradle) de Coline Serreau, la versió de Nimoy del conte clàssic va ser escrit per James Orr i Jim Cruickshank. El film va ser un gran èxit per a Disney, convertint-se en el primer film live-action del estudi en superar els $100M ($167.780.960) en la taquilla nacional i un pressupost de $11M.

‘Three Men and a Baby’ va tenir una seqüela l’any 1990 titulada ‘Three Men and a Little Lady’, dirigida per Emile Ardolino i escrita per Charlie Peters a partir d’una història de Sara Parriott i Josann McGibbon.

Will Reichel ha escrit el guió del pròxim remake protagonitzat per Efron i actualment estan cercant director.

Altres films de Efron inclouen ‘Scoob!’, Human Discoveries, The Beach Bum, Extremely Wicked, Shockingly Evile and Vile; The Greatest Showman, Baywatch, Neighbors, etc. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada