Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 7 de gener del 2021

'Indiana Jones 5'.


El pròxim film de Indiana Jones prové de Lucasfilm, però tornarà un dels personatges preferits dels fans, Sallah, en el viatge? Durant una conversa amb l’actor John Rhys-Davies (Trilogia Lord of the Rings, The Shannara Chronicles) sobre la pròxima estrena del clàssic de terror ‘Grizzley II: Revenge’ de Gravitas Ventures el pròxim 8 de Gener, li van preguntar al actor si tornaria per aquesta cinquena i última entrega. Si bé no ho va confirmar del tot, va augmentar les esperances per als fans al revelar que la data d’inici de la producció seria el pròxim mes de Maig.

“Tinc entès que el film es farà, suposadament el mes de Maig”, va dir Rhys-Davies a Comingsoon. “Tinc el més mínim escepticisme de que el món pugui filmar un film com aquest al mes de Maig. Suposo que es possible que em demanin que participi. Si sóc nominat serviré! (riures). Però crec que hauríem d’esperar un xic més i, ja saps, deixar que els nostres mestres fagin anuncis i després pots compartir la meva alegria o la meva decepció. És això adequadament diplomàtic?

El personatge de Sallah Mohammed Faisel el-Kahir, va aparèixer tant al film ‘Raiders of the Lost Ark’ l’any 1981, com en la seva seqüela ‘Indiana Jones and the Last Crusade’ l’any 1989. Segons les informacions, Rhys-Davies va rebutjar un petit cameo a ‘Indiana Jons and the Kingdom of the Crustal Skull’.

En el mes de Febrer es va anunciar que Steven Spielberg havia sortit del projecte com a director, que és quan van començar les negociacions amb Mangold per a fer-se’n càrrec.

El film es va anunciar originalment el 2016 amb Spielberg i Ford retornant en els seus respectius rols i una data d’estrena original per al 19 de juliol de 2019, però es va endarrerir constantment després de múltiples reescriptures de Jonathan Kasdan, fill del escriptor de ‘Raiders of the Lost Ark’, Lawrence Kasdan, després de que l’escriptor original David Koepp sortís del projecte.

El famós arqueòleg i explorador Indiana Jones es va presentar l’any 1981 amb el film ‘Raiders of the Lost Ark’, situant-se en el llistat AFI com un dels millors 100 films Americans de tots els temps, i més tard va emocionar al públic amb ‘Indiana Jones and the Temple of Doom’ l’any 1984 i el següent film va ser ‘Indiana Jones and the Last Crusade’ l’any 1989, i l’últim film va arribar l’any 2008 amb ‘Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull’. Els quatre films han recaptat un total de $1.988.205.312.

‘Indiana Jones 5’ arribarà als cinemes el pròxim 29 de Juliol de 2022.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada