Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 24 de gener del 2021

'Invincible'.


Després de que el mes passat vam tenir notícies de que el repartiment ja farcit d’estrelles de la sèrie animada s’estava expandint amb Mahershala Ali, Ezra Miller i més, Amazon ha revelat un nou avançament de ‘Invincible’ de Robert Kirkman i es va anunciar la data d’estrena per al 26 de Març d’enguany. A continuació podeu veure’n el tràiler...

La sèrie ‘Invincible’ es descriu com un espectacle farcit de suspens, acció i ple d’emoció, que es basa en commovedors i moments reconfortants d’amor, amistat i humanitat. El còmic es va publicar el 2003 i va finalitzar el passat mes de febrer després de que es publiquessin 144 números. Ryan Ottley va ser l’artista central en els còmics creats per Kirkman i Cory Walker.

A més de les noves incorporacions, la sèrie comptarà amb un conjunt d’estrelles que inclou a Steven Yeun (The Walking Dead), Sandra Oh (Grey's Anatomy), J.K. Simmons (Whiplash), Seth Rogen (The Lion King), Gillian Jacobs (Love), Andrew Rannells (Black Monday), Zazie Beetz (Atlanta, Joker), Mark Hamill (Star Wars: The Last Jedi), Walton Goggins (Tomb Raider), Jason Mantzoukas (John Wick 3: Parabellum), Mae Whitman (Good Girls) i Chris Diamantopoulos (Silicon Valley).

Kirkman’s Skybound produirà Invincible amb Simon Racioppa de Teen Titans com a showrunner. Al costat de Kirkman i Racioppa, David Alpert (The Walking Dead) i Catherine Winer (Star Wars: The Clone Wars) seran els productors executius. Jeff Allen en serà el director supervisor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada