Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 17 de gener del 2021

'Willy's Wonderland'.

Screen Media Films ha publicat el tràiler oficial del film de terror ‘Willy’s Wonderland’ protagonitzat per Nicolas Cage, d’estrena als cinemes, On Demand i en Digital el pròxim 12 de Febrer (des de Bloody Disgusting. A continuació podeu veure’n el tràiler...

           

          


‘Willy’s Wonderland’ (anteriorment titulat Wally’s Wonderland), segueix la història d’un vagabund tranquil (Cage) que es enganyat per a un treball de conserge en el ara condenat parc d’atraccions anomenat Wally’s Wonderland per a la seva reobertura. Tot i això, les coses empitjoren quan es troba lluitant per a la seva supervivència, quan es dona compte que està atrapat en un malson vivent poblat per animatrònics posseïts per dimonis.

A més del guanyador d’un Oscar Nicolas Cage (Leaving Las Vegas, Mandy), el film també estarà protagonitzat per Emily Tosta (Party of Five, Mayans MC), Beth Grant (No Country for old Men), Ric Reitz (The Resident) i Chris Warner (MAchete).

‘Wally’s Wonderland’ està dirigit per Kevin Lewis (The Drop) amb un guió de G.O. Parsons. Landmark Studio Group s’ha unit al projecte per a produir-lo al costat de Landafar Entertainment, JD Entertainment, Saturn Films i Screen Media Ventures, amb Baffin Media Limited i Great Point Media també donant suport.

El CEO de Landmark, David Ozer (Dirk Gently’s Holistic Detective Agency, Wynonna Earp) Grant Cramer (Lone Survivor) i Jeremy Davis (The Street RAcer) estan adjunts per a produir el projecte al costat de Cage i Mike Nilon, amb el president de Foresight, Mark Damon, el president de Screen Media Ventures David Fannon i el Vicepresident Senior de adquisicions mundials Seth Needle en són productors executius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada