Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 26 de gener del 2021

'The Mandalorian Season 3'.


Segons Film & Television Industry Alliance, Lucasfilm actualment espera començar la producció de la molt esperada tercera temporada de The Mandalorian el pròxim 05 d’Abril d’enguany a Los Angeles. Aquesta notícia arriba després de més de dos mesos des de que la popular sèrie de Star Wars va acabar la seva segona temporada de 8 episodis.

The Mandalorian està protagonitzada per Pedro Pascal, amb les estrelles convidades Gina Carano, Carl Weathers i Giancarlo Esposito. El showrunner Jon Favreau n’és el productor executiu al costat de Dave Filloni, Kathleen Kennedy i Colin Wilson, amb Karen Gilchrist i Carrie Beck com a coproductors executius.

Els directors de la segona temporada incloïa a Robert Rodriguez (Alita: Battle Angel), Peyton Reed, Bryce Dallas Howard, Rick Famuyiwa (Dope), Dave Filoni, Carl Weathers i Jon Favreau.

Després del èxit de The Mandalorian, Lucasfilm actualment té tres projectes de Star Wars per a Disney+. Això inclou: The Book of Boba Feet protagonitzada per Temuera Morrison i Ming-Na Wen; Ahsoka protagonitzada per Rosario Dawson i The Rangers of the New Republic. A més de la actualment en producció Andor i Obi-Wan Kenobi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada