Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 20 de gener del 2021

'Wonka'.

Ahir Warner Bros. va fixar la data d’estrena per a ‘Wonka’, la preqüela de ‘Charlie and the Chocolate Factory’, dirigit pel nominat al BAFTA, Paul King (Paddington, Paddington 2, Come Fly With Me). El film farà el seu debut el 17 de Març de 2023 i estarà produït per el nominat al Oscar David Heyman (Franchise Harry Potter, Once Upon a Time...in Hollywood, Gravity).

Doncs avui, després de la confirmació de la data i del director, des de Collider ens informen de que el estudi està pensant en contractar a l’estrella del MCU Tom Holland o al nominat al Oscar Timothée Chalamet per al paper principal de la preqüela.

Holland i Chalamet són ara mateix dos dels actors més cobdiciats a Hollywood, Holland va trobar el seu èxit amb la interpretació als films del MCU de Spider-Man com a Peter Parker/Spider-Man i que repetirà en la pròxima tercera entrega; tot i que ja va despuntar de ben petit a ‘The Impossible’, on portava tot el pes del film en el tema d’interpretació. Pel que fa a Chalamet va guanyar reconeixement per part de la critica per la seva actuació a ‘Call Me by Your Name’ de Luca Guadagnino. Les informacions, diuen que abans que aquest film, Chalamet també va “competir” amb Holland per a un paper important, ja que Sony i Marvel l’havien afegit a la llista de candidats a interpretar a Peter Parker.

‘Wonka’, basat en un guió del nominat al Emmy Simon Rich (An American Pickle, SNL), es centrarà en un jove Willy Wonka i les seves aventures abans d’obrir la fàbrica de xocolata més famosa del món.

‘Charlie and the Chocolate Factory’, s’ha adaptat dues vegades a la gran pantalla, inclosa l’exitosa versió de 2005 i també de Warner Bros., i protagonitzat per Johnny Depp i dirgit per Tim Burton, i la més famosa ‘Willy Wonka & the Chocolate Factory’ de 1971 protagonitzat per Gene Wilder amb el seu paper més icònic del film.

No s’ha fet cap adaptació cinematogràfica directa de ‘Charlie and the Great Glass Elevator’ (tot i que es varen fer servir elements de la novel·la, a ambdós films), i Dahl estava desenvolupant un tercer llibre de Wonka titulat Charlie in the White House, abans de la seva mort l’any 1990. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada