Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 8 de gener del 2021

'Bad Bloom'.

Segons The Hollywood Reporter, la nominada al Oscar Vera Farmiga ha signat oficialment per al paper principal en el pròxim llargmetratge debut com a director de Bryce McGuire titulat ‘Bad Bloom’, que es descriu com un conte de fades de terror. A més de protagonitzar, Farmiga també en serà productora.

‘Bad Bloom’ es un conte de fades de terror que retrata a una família que viu aïllada en una illa remota per a mantenir a ratlla a una criatura desconeguda. La seva realitat, fortament vigilada, comença a ensorrar-se quan un dels nens descobreix que el monstre en qual tenien por no és el monstre que s’imaginaven.

El film serà produït per Jon Rubinstein i Galt Niederhoffer a través de Authentic Management Productions al costat de Renn Hawkey de Ruminant Films. S’espera que la producció comenci a finals d’aquest any.

Vera Farmiga va guanyar reconeixement mundial pel seu paper de Lorraine Warren en els films de James Wan, The Conjuring Universe, que ja han guanyat una recaptació combinada de $1.800.806.129 entre els dos films de The Conjuring, els tres spin-off de Annabelle i el spin-off de The Nun. Els seus altres films destacats inclou: Down to the Bone, Nothing But the Truth, Up in the Air, Higher Ground, Orphan i Source Code. Pròximament la podem veure en el tercer film de la saga The Conjuring, ‘The Conjuring: The Devil Made Me Do It’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada