Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 26 de gener del 2021

'Women's Stories'.

Un projecte que du cinc anys en desenvolupament, la presentació antològica de Women’s Stories finalment està avançant a mesura que comença a construir la seva llista grupal amb les incorporacions de Cara Delevingne (Carnival Row), Eva Longoria (Desperate Housewives) i més, segons Deadline.

El film, que comptarà amb set segments dirigits per directores de tot el món i filmat a Itàlia, Índia i els Estats Units. I abastarà generes que van des del drama fins a la comèdia, el docu-drama i l’animació, comptarà amb un repartiment totalment femení. A més de Delevingne i Longoria, el grup també compta amb Margherita Buy (Me, Myself and Her), Marcia Gay Harden (The Morning Show), Leonor Varela (Lethal Weapon), Jacqueline Fernandez (Mrs. Serial Killer), Jasmine Luv (Starter Pack) i Anjali Lama.


Els primers quatre segments ja han estat planificats i són els següents: Unspoken que estarà dirigit per Maria Sole Tognazzi mentre es reuneix amb l’estrella Margherita Buy (Me, Myself and Her), Lagonegro estarà dirigit per Lucia Puenzo (La Jauria) i protagonitzat per la nominada al Globus d’Or Eva Longoria, Elbows Deep estarà dirigit per Catherine Hardwicke (Don’t Look Deeper, Twilight) i protagonitzat per Delevingne, Marcia Gay Harden i Jasmine Luv, i Sharing a Ride estarà dirigit per Leena Yadav (Three Cards) i protagonitzat per Jacqueline Fernandez i Anjali Lama.

“A We Do It Together, la nostra fita és millorar i canviar la imatge de les dones en els films i els mitjans, d’un objecte a l’altre”, va dir Chiara Tilesi, fundadora i presidenta de We Do It Together, en un comunicat. “Ens dediquem a explicar històries de dones, tant davant com darrera de les càmeres. Per això Women’s Stories és tant important per a nosaltres: hem reunit a directores de tot el món que col·laboren i comparteixen històries personals des del seu propi punt de vista. Expliquem les històries d’aquestes heroïnes i les seves aspiracions: des de treballadores de la salut fins a mares, artistes i dones de negocis, per anomenar alguns. També volem ser inclusius i tenir tantes perspectives diferents com sigui possible, amb el que connectar-nos globalment és tant important per a nosaltres. Ara més que mai, especialment després del últim informe de la ONU l’impacte del COVID-19 en les dones, ha sorgit que la desigualtat de gènere segueix essent una realitat molt present i, malauradament, estem lluny d’una solució. Algunes de les fites que es van obtenir corren el risc de ser esborrats un cop més. Per això és tant important per a nosaltres seguir explicant històries de dones, per a dones, però per a tots. Tant sols junts poden homes i dones canviar finalment aquests paradigmes.

El film antològic estarà produït per Iervolino Entertainment (Waiting for the Barbarians) i We Do It Together, una productora sense fins de lucre que fa campanya per la igualtat de gènere, amb Tilesi, Andrea Iervolino, Lucas Asoskin i Monika Bacardi com a productores i Carol Polakoff essent productora executiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada