Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 11 de gener del 2021

'The Umbrella Academy Season 3'.


Les misterioses figures que varen ser quelcom molestes durant el final de la segona temporada de The Umbrella Academy, finalment han estat revelades quan Netflix ha anunciat oficialment les noves incorporacions al repartiment en la que serà la tercera temporada de l’exitosa sèrie de superherois de Gerard Way. Al costat dels germans originals els Hargreeves es troba la intrigant Sparrow Academy els quals hi trobarem a Justin Cornwell (I Am the Night), Britne Oldford (Hunters), Jake Epstein (Suits), Genesis Rodriguez (Big Hero 6) i Cazzie David al costat de Justin H. Min, que torna com un Ben diferent.

Les descripcions oficials dels personatges de la Academy Sparrow són les següents:

Cornwell interpretarà a Marcus, Sparrow #1: un gegant encantador i cisellat. Honest, virtuós i exigent, Marcus mante unida a la família. Agraciat però letal, calculat però compassiu, és tant intel·ligent com fort. Marcus és disciplinat, racional i té el control. Traspua confiança i lideratge sense tenir que aixecar la seva veu.

El Ben de Min ara serà Sparrow #2: aquest no és el dolç Ben que tots coneixem i estimem. Aquest Ben és un estratega maquiavèl·lic, enfundat en un cos de nen maco amb un calamar interior ressonant. Viciós, pragmàtic i híper-vigilant -Ben està decidit a guanyar el seu estatus de líder a tota costa.

Oldford interpretarà a Fei, Sparrow #3: Fei veu el món d’una manera especial. Dona la impressió der ser una misantrop que preferiria estar sola que passar un segon amb tu. Però en realitat, Fei desitjaria tenir un amic. La majoria de cops, Fei és la persona més intel·ligent de la sala i està disposada a resoldre les coses. Però si la creues, no hi ha marxa enrere perquè Fei no s’aturarà fins que el treball estigui acabat.

Epstein interpretarà a Alphonso, Sparrow #4: anys de lluita contra el crim han deixat el seu rostre i cos amb innombrables recordatoris visuals de les seves lluites. Per a compensar, Alphonso està armat amb un sentit del humor càustic i mordaç. L’únic que li agrada més, que colpejar verbalment a algú, el suficientment beneit com per ficar-se amb la seva cara, és una bona pizza i un pac de sis cerveses.

Rodríguez interpretarà a Sloane, Sparrow #5: una romàntica i somiadora que sent una crida còsmica superior que la deixa ansiosa per veure el món i experimentar una vida més enllà de la seva criança. Però les obligacions amb la família mantenen a Sloane lligada a l’acadèmia, el mateix que la seva por a creuar la línia familiar. Però Sloane té plans...i algun dia podria ser prou valenta com per dur-los a la practica.

David interpretarà a Jayme, Sparrow #6: Jayme és un solitari amagat en la seva dessuadora amb caputxa. No diu molt perquè no té que fer-ho. Jayme té un grunyit que indueix por. Dona-li un cop d’ull i creuaràs el carrer per evitar el que segueix. Intel·ligent i esmolat com un ganivet, passa gran part del temps amb Alphonso, el seu únic amic.

EXISTENTIAL DREAD INDUCING PSYKRONIUM CUBE (Nouvingut) interpretarà a Christopher, Sparrow #7: Christopher es un cub telekinètic d’origen desconegut. Pot tornar l’habitació gelada i induir una por paralitzant. Actua com l’oracle consultat pels Sparrow que dona consells increïbles i serveix com a mediador familiar. Cristià, digne de confiança, lleial i tractat pels Sparrow com qualsevol altre germà, és una força a tenir en compte.

La sèrie està protagonitzada de nou per Elliot Page com a Vanya Hargreeves, Tom Hopper com a Luther Hargreeves, David Castañeda com a Diego Hargreeves, Emmy Raver-Lampman com a Allison Hargreeves, Robert Sheehan com a Klaus Hargreeves, Justin H. Min com a Ben Hargreeves i Aidan Gallagher com a Number Five.

S’espera que la producció de la pròxima temporada comenci el pròxim més a Toronto.

‘The Umbrella Academy’ es basa en els còmics i novel·les gràfiques populars i guardonades de Eisner, creats i escrits per Gerard Way (Mu Chemical Romance), e il·lustrats per Gabriel Bá i publicats per Dark Horse Comics.

La sèrie està produïda per Universal Cable Productions per a Netflix. Steve Blackman (‘Fargo’, ‘Altered Carbon’) tornarà a exercir de productor executiu i showrunner per a la segona temporada, amb els productors executius addicionals Jeff F. King (‘Hand of God’), Bluegrass Television, i Mike Richardson i Keith Goldberg de Dark Horse Entertaiment. Gerard Way i Gabriel Bá en seran els productors co-executius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada