Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 15 de gener del 2021

'Chris Evans'.










Tot i confirmar amb freqüència el seu retir del paper després de ‘Avengers: Endgame’, sembla a ser que Chris Evans està llest per empunyar de nou l’escut de Capità, ja que des de Deadline ens informen de que l’estrella de 39 anys està arribant a un acord amb Marvel Studios per a tornar al MCU com a Captain America.

Si bé es possible el seu retorn per al paper, les fonts informen de que es poc provable que sigui un altre film en solitari de Captain America, sinó que seria una aparició secundaria en un projecte de Marvel separat amb l’opció de tornar en un segon film. El camí és el mateix que el que va prendre Robert Downey Jr. amb el seu paper de Iron Man, ja que la seva franquícia en solitari va acabar amb la tercera entrega i va continuar interpretant el personatge a ‘Captain America: Civil War’, Avengers: Infinity War i Avengers: Endgame i Spider-Man: Homecoming.

La conclusió de la Marvel’s Infinity Saga, va veure a Evans viatjar en el temps per a tornar les pedres del infinit als seus llocs corresponents en el temps i va escollir quedar-se en el passat amb el seu interès amorós Peggy Carter, apareixent en el futur com un ancià que regala el seu escut a Sam Wilson (Anthony Mackie), passant el testimoni del sobre nom d’heroi actualment conegut com a Falcon.

Les fonts informen de que els representants de Marvel es van apropar a Evans en els últims mesos sobre la possibilitat de retornar al paper i, a mesura que les converses van continuar durant setmanes amb l’estrella de Knives Out, va començar a pensar en la idea del estudi i va començar a parlar de números amb ells.

Amb una sèrie de projectes, tant coneguts com desconeguts, actualment en desenvolupament a Marvel Studios, tant per a la gran pantalla com per a la petita pantalla, i inclús els comentaris recents de Kevin Feige de que els personatges cancel·lats de Netflix són un joc per a creuar a la gran pantalla, les possibilitats són infinites per quan i on els fans poden esperar veure el retorn de Evans. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada