Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 1 de febrer del 2021

'Cloverfield Sequel'.


Han passat 13 anys des de que els fans van conèixer el món de Cloverfield per primer cop amb Drew Goddard (Bad Times at the El Royale), Matt Reeves (The Batman) i J.J. Abrams i després de dos seqüeles no directes, la franquícia està tornant a les seves arrels amb una seqüela directa apropiada escrita per Joe Barton, segons The Hollywood Reporter.

Els detalls de l’argument de la quarta entrega de la franquícia Cloverfield es mantenen en secret, però les fonts informen que el film, que està essent escrit per Barton, no utilitzarà el format de metratge trobat del film original. La notícia de la seqüela apropiada arribarà quasi tres anys després de que Abrams confirmes durant un panell de la CinemaCon de 2018 que s’estava desenvolupant una seqüela “veritable i dedicat” al èxit de 2008.

El director de la trilogia de la seqüela de Star Wars, tornarà a produir el film a través de la seva productora Bad Robot, al costat de la directora de cinema del segell, Hannah Minghella i Paramount Pictures, mentre que el director original Reeves i l’escriptor Goddard no estan adjunts per a tornar (principalment perquè Reeves està rodant The Batman). A més del nou projecte, Barton va signar recentment per a ser el showrunner de la sèrie del Departament de Policia de Gotham derivada del film de Reeves, The Batman.

El film original es centra en un grup de novaiorquesos juvenils que celebren el seu nou treball a Japó, però són interromputs i han de sortir de la ciutat quan és atacada per una gran criatura desconeguda. Filmat amb un pressupost de $25M i utilitzant una misteriosa campanya de màrqueting viral semblant a The Blair Witch Project, el film va ser un gran èxit, ja que va recaptar $172.394.180 en la taquilla mundial i va rebre critiques positives per la seva narrativa de cinema vérité, ritme ràpid i Reeves en la direcció.

El seu èxit va generar una franquícia que va incloure una sèrie manga preqüela i dos films seqüela, amb 10 Cloverfield Lane 2016 i The Cloverfield Paradox el 2018, l’últim dels quals va oferir algunes pistes sobre les seves connexions amb el film original. Lane, coescrit per Damien Chazelle, va ser un èxit de taquilla i un èxit de crítica, obtenint crítiques més positives que el seu predecessor, però Paradox va demostrar ser una decepció en quan ha crítiques, que Paramount semblava predir després de vendre-ho de manera “oculta” a Netflix i que va ser una sorpresa després de la súper Bowl de 2018.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada