Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 24 de febrer del 2021

'Spider-Man: No Way Home'.

Després de jugar ahir amb publicacions de títols falsos per al projecte protagonitzat per tom Holland, Marvel Studios ha utilitzat Twitter per a revelar el títol oficial de la tercera entrega del Spider-Man del MCU, ‘Spider-Man: No Way Home’, amb un vídeo descarat que mostra a Holland parlant amb els coprotagonistes del film, Zendaya i Jacob Batalon sobre els títols falsos revelats i passant al costat d’una pissarra on hi apareixen altres títols considerats. A continuació podeu veure’n el vídeo, així com els cartells dels títols que havien donat els tres actors, com les tres fotografies que van aparèixer ahir...

 








Tom Holland tornarà per interpretar de nou a Peter Parker/Spider-Man al costat de Benedict Cumberbatch com a Dr. Strange, i veurem el retorn de Jamie Foxx interpretant a Electro. Tot i això, donat el final de Spider-Man: Far From Home, qualsevol número de la seva galeria de malvats provablement estigui neguitós per lluitar. La tercera entrega dels films de Spider-Man del MCU també comptarà amb el retorn de Zendaya (Euphoria, Dune) com a MJ. També tindrem el retorn com a director a Jon Watts, director de les dues entregues anteriors.

Si bé la majoria del repartiment de les dues anteriors entregues tornarà per aquesta tercera entrega, el fet de que Foxx s’uneixi al càsting desdibuixa encara més les línies entre les tres franquícies de Sony, i l’anterior entrega Spider-Man: Far From Home ja va portar de nou a J.J Jameson de J.K. Simons, de la trilogia de Spider-Man de Sam Raimi i el Sony Universe of Marvel Characters del estudi, encapçalat per Venom, s’espera que també formi part del MCU.

Després de la incorporació de Electro de Jamie Foxx, també es va incorporar un altre malvat de la primera trilogia dirigida per Sam Raimi, el Doctor Octopus de Alfred Molina, també amb el retorn més que segur de Tobey Maguire i Andrew Garfield, podríem acabar veient el Spider-Verse. Més recentment tenim la confirmació de que el Daredevil de Charlie Cox també apareixerà en el film.

Spider-Man: No Way Home’ té fixada la data d’estrena, per al pròxim 17 de Desembre de 2021.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada