Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 28 de febrer del 2021

'Shadow and Bone'.

El divendres Netflix va sorprendre als fans en el IGN Fan Fest amb un avanç mai abans vist de la pròxima i esperada sèrie de fantasia Shadow and Bone. El panell va comptar amb Eric Heisserer (Showrunner/Guionista/Productor Executiu), Leigh Bardugo (Autor/Productor Executiu) i les estrelles Jessie Mei Li (Alina), Archie Renaux (Mal), Freddy Carter (Kaz), Amita Suman (Inej), Kit Young (Jesper) i Ben Barnes (General Kirigan). A continuació podeu veure el teaser juntament amb noves fotografies i cartell...

          

          


De les novel·les Grishaverse de Bardugo més venudes del món, la sèrie ens situa en un món devastat per la guerra on la humil soldat i orfe Alina Starkov, acaba de desfermar un poder extraordinari que podria ser la clau per alliberar el seu país. Amb la monstruosa amenaça del Shadow Fold que s’acosta, Alina és arrancada de tot el que sap per entrenar com a part d’un exèrcit d’elit de soldats màgics coneguts com Grisha. Però mentre lluita per perfeccionar el seu poder, descobreix que els aliats i els enemics poden ser el mateix i que res en aquest luxós món és el que sembla. Hi ha forces perilloses en joc, inclosa una tripulació de criminals carismàtics, i es necessitarà més que màgia per sobreviure.

Shadow and Bone està protagonitzada per Jessie Mei Li (Alina Starkov), Archie Renaux (Malyen Orestsev), Freddy Carter (Kaz Brekker), Amita Suman (Inej), Kit Young (Jesper Fahey) i Ben Barnes (General Kirigan).










La resta del repartiment inclou a Sujaya Dasgupta (Zoya Nazyalensky), Danielle Galligan (Nina Zenik), Daisy Head (Genya Safin), Simon Sears (Ivan), Calahan Skogman (Matthias Helvar), Zoë Wanamaker (Baghra), Kevin Eldon (THe Apparat), Julian Kostov (Fedyor), Luke Pasqualino (David), Jasmine Blackborow (Marie) i Gabrielle Brooks (Nadia).

Eric Heisserer és el showrunner, productor executiu i guionista de la sèrie. L’autora Leigh Bardugo n’és productora executiva. Lee Toland Kriger serà el director i productor executiu. Altres productors executius inclouen a Shawn Levy, Dan Levine, Dan Cohen i Josh Barry per a 21 Laps Entertaiment i Pouya Shahbazian. Shadow and Bone és una producció de Netflix i de 21 Laps Entertaiment. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada