Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 23 de febrer del 2021

'James Gunn & DC'.


Durant una sessió de preguntes i respostes a Instagram, se li va preguntar al director James Gunn si actualment està treballant en altres projectes de DC després de The Suicide Squad per a Warner Bros. i Peacemaker per a HBO Max. Gunn aparentment va confirmar la seva participació en un nou projecte potencial de DC al respondre en broma amb “Potser sols una mica. Un dit del peu enfonsat”.

Comprensiblement, no va poder donar més detalls sobre el projecte potencial. Tot i això, els fans poden tenir una idea del que podria ser quan se li va preguntar a Gunn, en una pregunta a part, si treballarà amb Margot Robbie com a Harley Quinn en un futur.


 

“Margot i jo en vam parlar l’altre dia d’això”, va bromejar. “Haurem de veure que passa!”.

El càsting de ‘The Suicide Squad’ inclou a: David Dastmalchian, John Cena, Jai Courtney, Joaquín Cosío, Nathan Fillion, Joel Kinnaman, Maylin Ng, Flula Borg, Sean Gunn, Juan Diego Botto, Storm Reid, Pete Davidson, Taika Waititi, Alice Brage, Steve Agee, Tinashe Kajese, Daniela Melchior, Peter Capaldi, Julio Ruiz, Jennifer Holland, Viola Davis, Idris Elba, Margot Robbie i Michael Rooker.

The Suicide Squad té fixada la data d’estrena per al pròxim 06 d’Agost de 2021.

Gunn ha escrit els vuit episodis de Peacemaker i està llest per a dirigir diversos episodis. També n’és productor executiu del projecte al costat del productor executiu delfilm, Peter Safran. Cena en serà coproductor executiu.

La sèrie està protagonitzada per John Cena (F9, The Suicide Squad) com el personatge principal, Steve Agee, Danielle Brooks, Robert Patrick, Jennifer Holland i Chris Conrad (Perpetual Grace, LTD., Patriot) com a Vigilante/Adrian Chase. Actualment la sèrie espera que faci el seu debut al Gener de 2022.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada