Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 1 de febrer del 2021

'The Adam Project'.

L’estrella de deadpool, Ryan Reynolds, ha utilitzat Instagram per a compartir noves fotos de darrera de les càmeres des del set de rodatge, del pròxim film comèdia de ciència-ficció de Netflix, The Adam Project, amb Reynolds i l’estrella del MCU Mark Ruffalo, els quals interpreten el duo de pare i fill en el film. A continuació podeu veure les imatges, amb referencies a Hulk (Mark Ruffalo) en el peu de foto per part de Reynolds.

A ‘The Adam Project’, Reynolds interpreta a un home que viatja en el temps per obtenir ajuda del seu jo de 13 anys. Junts, tenen que trobar al seu difunt pare, que ara té la mateixa edat que Reynolds, i arreglar les coses per a aslvar el futur.

Ruffalo interpretarà al pare de Reynolds en el film com un físic brillant, amb Keener interpretant a la dolenta del film, una dona que ha robat tecnologia poderosa del personatge de Ruffalo. Scobell interpretarà a la versió més jove del personatge de Reynolds. Mallari interpretarà a la mà dreta de la dolenta.


A més de Reynolds i Mark Ruffalo (Spotlight, Foxcatcher, I Know This Much Is True), els altres membres del repartiment inclou a: Catherine Keener (Capote, Being John Malkovich, An American Crime), Zoe Saldana (Guardians of The Galaxy, Avatar, Colombiana, Star Trek: Into Darkness), Jennifer Garner (Alias), Alex Mallari Jr. (Dark Matter) i el novell Walker Scobell.

Reynolds i Levy han treballat junts en el film comèdia d’acció ‘Free Guy’. Ambdós produiran el film amb Maximum Effort i 21 Laps Entertainment, respectivament . El film estarà dirigit per Levy (Stranger Things) a partir d’un guió Jonathan Tropper (This is Where I Leave You) i David Ellison. L’argument del film es manté en secret al nivell del Kremlin. Tropper reescriu basat en el guió de TS Nowlin i Mark Levin i Jenifer Flackett. David Ellison, Dana Goldberg i Don Granger produiran per Skydance Media.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada