Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 19 de febrer del 2021

'Constantine Series'.


Després de que el estiu passat comences a córrer la veu de que Warner Bros. estava preparant un film en solitari, des de Variety ens informen de que el estudi podria estar anant en una direcció diferent, ja que HBO Max està desenvolupant una nova sèrie de Constantine.

Tot i així es desconeixen els detalls sobre la potencial sèrie en aquest moment, però les fonts informen que el projecte estaria connectat a la sèrie Justice League Dark que també està en desenvolupament en la plataforma, essent la producció executiva de J.J. Abrams a través de la seva companyia productora Bad Robot, així com que s’està cercant un actor per a interpretar al bruixot titular i que Guy Bolton està en converses per a escriure el projecte.

Els rumors del film van sorgir seguidament després dels rumors de que el estudi estava desenvolupant una adaptació cinematogràfica de la superheroïna maga de DC Comics Zatanna Zatara, que suposadament era un film independent de la sèrie Justice League Dark de Abrams. Tot i que això pugui ser quelcom complicat per alguns fans, no és del tot impossible ja que WB i DC planegen presentar al públic i a la gran pantalla el concepte del multivers en el pròxim The Flash, amb Michael Keaton reprenent el seu paper de Batman en el film com una versió del univers alternatiu del heroi.

Les converses sobre una sèrie també es produeixen un parell de mesos després de que Peter Stormare, qui va interpretar a Satanas en l’adaptació cinematogràfica del film protagonitzat per Keanu Reeves, utilitzes Instagram per avançar que s’estava desenvolupant una seqüela del èxit de taquilla de 2005.

Tampoc seria el primer cop que els diversos mons del cinema i la televisió es creuen o existeixen simultàniament, amb la sèrie Doom Patrol de DC Universe/HBO Max amb la interpretació de Jovian Wade com a Victor Stone/Cyborg, mentre que al DC Extended Universe presenta a Ray Fisher en el mateix paper. Inclús es va explicar en l’esdeveniment crossover Arrowverse del any passat, “Crisis on Infinite Earths”, que el univers del DCEU, Arrowverse i Titans/Doom Patrol estan en terres separades, amb el Flash de Ezra Miller fent un “cameo” en un episodi de The Flash, mentre que el Cyborg de Wade va fer un “cameo” a Legends of Tomorrow.

Tot i que actualment no està clar qui protagonitzarà un film o sèrie com a Constantine, donat el recent culte que envolta la sortida inicialment ridiculitzada de Reeves i el seu ressorgiment en popularitat en la taquilla amb la franquícia de John Wick i Bill & Ted Face the Music, i el pròxim The Matrix 4, així com el desig continu del actor de 55 anys de repetir el paper, és molt provable que WB el cerqui per a protagonitzar un possible film o sèrie.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada