Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 13 de febrer del 2021

'Mr. & Mrs. Smith Series'.


Han passat tres anys des de que el públic va experimentar per últim cop els talents de Donald Glover i Phoebe Waller-Bridge junts i ara el duo està llest per reunir-se de nou per a la sèrie de ‘Mr & Mrs. Smith’ de Amazon, ja que han signat per a protagonitzar i co-crear l’adaptació de la sèrie, segons The HollywoodReporter.

El film, estrenat per primer cop l’any 2005 i escrit per Simon Kinberg (Dark Phoenix) i dirigit per Doug Liman (Chaos Walking), es centrava en una parella casada de classe alta que es sorprèn al saber que són assassins en agencies de la competència i són assignats per a matar-se entre si, amb Brad Pitt (Once Upon a Time in Hollywood, Bullet Train) i Angelina Jolie (Maleficent, Maleficent: Mistress of Evil, Wanted) protagonitzant els papers principals.

El reboot de la sèrie, que es va intentar per primer cop el 2007 a ABC, serà creada pel inconformista de Atlanta i  guanyador d’un Emmy per Fleabag al costat Francesca Sloane, qui va treballar anteriorment amb Glover en la seva aclamada sèrie de FX i té un acord general amb Amazon al igual que Waller-Bridge. Sloane actuarà com a showrunner en la sèrie, que serà una producció executiva de Yariv Milchan i Michael Schaefer de New Regency i Jenny Robins de Wells Street Films.

“Havent tingut el plaer de tenir col·laboracions exitoses amb l’increiblement talentos Donald Glover, més recentment a Guava Island, tots vam començar a parlar d’altres projectes per a realitzar junts i quan va sorgir la idea d’una nova presa i interacció del film de New Regency, Mr. & Mrs Smith, vam aprofitar l’oportunitat de començar de seguida”, van dir Milchan i Schaefer en un comunicat. “Afegir a Phoebe i la seva companyia Wells Street Films com a col·laboradora i coprotagonista du tot a un altre nivell i fa que el projecte sigui digne d’una reimaginació tant per a les noves audiències com pels antics fans del film original. Estem molt emocionats de treballar amb Donald, Phoebe, Francesca i tot l’equip de Amazon Studios”.

Si bé el ‘Mr. & Mrs. Smith’ original no era el preferit de la crítica, es va elogiar la química entre les seves estrelles i es va convertir en un èxit de taquilla, recaptant un total de $487.287.646 per un pressupost de $110M. Waller-Bridge i Glover prèviament van protagonitzar junts el film antològic de Solo: A Star Wars Story com a Lando Calrissian i el seu company droide i navegador L3-37.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada