Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 11 de febrer del 2021

'Hercules live-action'.


En una entrevista recent amb el podcast Lights, Camera, Barstool, el codirector de ‘Avengers: Endgame’, Joe Russo, finalment va compartir una actualització sobre el desenvolupament del pròxim remake del clàssic de Disney de l’icònic film d’animació de 1997, Hercules. Va revelar que el projecte encara es troba en les primeres etapes de desenvolupament i que el primer esborrany del guió del escriptor Dave Callaham es completarà aviat.

Russo també va explicar que s’estan prenent el seu temps per a construir la història del film degut a la importància i la influència del film animat original per a tanta gent. Va confirmar que esatn tractant de crear una història que pugui expandir-se dintre del seu univers, ja que Disney pensa que el Hercules live-action té potencial per a convertir-se en una franquícia.

“El guió està a punt de arribar en una setmana”, va dir Russo. “Li hem dedicat molt de temps i compte. És un film que va ser molt important per a mi i per als meus fills, quelcom que varen veure quan eren petits, pel que tenim una forta connexió emocional amb ella. La nostre intenció és mirar tot el que fem i pensar en com podem construir-ho, que pots fer amb això que ho expandeixi, t’aporti diferents oportunitats per explicar històries en ell. Així que estem passant per el mateix exercici amb Hercules, podem construir-ho, podem construir un món a partir d’això i que s’estengui més enllà i seria convincent, i crec que això és el que el públic està desitjant, veritat? Volen veure quelcom realment genial en el que volen perdre’s en ell durant una dècada, pel que la nostre missió és brindar-los aquesta experiència. Encara és aviat!

El film original, protagonitzada per Tate Donovan (Rocketman) posant la veu al protagonista, va ser una nova manera d’explicar el conte amb cançons de la llegendària llegenda de Hercules en la que Hades desposseeix al fill de Zeus de la seva immortalitat en un intent per garantir que pugui conquistar el Mont Olimp en 18 anys. Els seus plans no tenen tant d’èxit com pretenia, ja que Hercules es queda amb la seva força sobrehumana intacta i l’heroi empren un viatge per a protegir casa seva al costat de la humanitat.

El film animat és destaca per passar per una constant actualització durant els molts anys de desenvolupament, amb 18 escriptors acreditats que van contribuir en el producte final i Ron Clements i Jon Muker van dirigir. El repartiment principal de veus també va incloure a Danny DeVito (It’s Always Sunny in Philadelphia), James Woods (Videodrome) i Susan Egan (Steven Universe).

Els directors de ‘Avengers: Infinity War’, ‘Avengers: Endgame’ i ‘Captain America: Winter Soldier’, Joe i Anthony Russo, estan units al remake per a produir a traves de la seva productora AGBO, però no per a dirigir, amb el nou film en desenvolupament, però sense altres productors o directors associats en aquests moments.

En les últimes setmanes s’havien escoltat rumors sobre el càsting per al projecte, quelcom inspirats per l’actuació de Ariana Grande de “I Wont Say I’m in Love” per al film de The Disney Family Singalong, que va provocar la creació d’una petició a Change.Org. Altres noms discutits pels fans i entusiastes del projecte inclouen a Idris Elba (Fast & Furious Presents Hobbs & Shaw) i Ryan Gosling (The Nice Guys).

Hercules’, s’uneix a la ja llarga llista de pròximes adaptacions dels clàssics de Disney a live-action, inclosa ‘Mulan’ ja estrenada. El 2019 vàrem poder veure 3 adaptacions entre elles, ‘Aladdin’, ‘The Lion King’ i ‘Dumbo’. Amb projecte de spin-off sobre el primer i seqüela sobre el segon.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada