Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 6 de febrer del 2021

'Blade'.


Després de confirmar-ho en el Disney Investor Day que el projecte protagonitzat per Mahershala Ali seria un film, Marvel Studios ha trobar escriptora per a Blade en la que és la editora d’històries de Watchmen, Stacy Osei-Kuffour, segons The Hollywood Reporter.

Les fonts informen de que el estudi ha passat els últims sis mesos reunint-se amb diversos escriptors en una cerca diligent per a trobar al guionista adequat per al projecte, amb l’estrella guanyadora d’un Emmy i un Oscar també directament involucrat en la cerca. Segons les informacions, el estudi sols estava cercant escriptors negres per fer-se càrrec del projecte en un esforç per a continuar amb l’enfocament en la diversitat i fer de la representació un factor clau en el seu treball, especialment després de que s’han escrit tres films originals i un dirigit per David S. Goyer.

La contractació de Osei-Kuffour no sols continua amb aquest esforç del estudi, sinó que també la estableix com la primera escriptora negra en escriure per a un film de Marvel, una fita que arriba uns mesos després de que la directora de Candyman, Nia DaCosta, es convertís en la primera directora negre de Marvel al signar per a dirigir Captain Marvel 2. A més de Watchmen, en el que va escriure un episodi, Osei-Kuffour es va exercir com a editora d’història a Hunters de Amazon i editora executiva d’història a Run de HBO i va escriure un episodi de PEN15 de Hulu, pel que va obtenir una nominació al Emmy.

Wesley Snipes va interpretar al personatge expert en arts marcials vampir en tres films, Blade 1998 (el primer film exitós de Marvel Comics), Blade II el 2002 i Blade Trinity el 2004. Va ser substituït pel raper Sticky Fingaz per a la sèrie de televisió Blade de Spike TV i creada per David S. Goyer, que va tenir una sola temporada de 12 episodis el 2006.

La trilogia de Blade de New Line Cinema va ajudar a dur els còmics i els superherois a la gran pantalla. Combinats, els tres films van recaptar $418.171.466 a nivell mundial. Blade va ser creat pel escriptor Marv Wolfman i l’artista Gene Colan com a personatge secundari en el còmic “The Tomb of Dracula” #10 el Juliol de 1973.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada