Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 4 de febrer del 2021

'Searchlight Pictures Film'.

Tot i que encara no té títol, el pròxim misteri d’assassinat de Tom George ha continuat ampliant el seu repartiment amb la incorporació de l’estrella guanyadora d’un Globus d’Or Ruth Wilson (Dark Materials, The Affair), segons Deadline.

Wilson s’uneix a un repartiment que inclou a Sam Rockwell (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, The One and Only Ivan), Saorise Ronan (Lady Bird, Little Women), David Oyelowo (The Water Man, The Midnight Sky) i Adrien Brody (The Grand Budapest Hotel, The French Dispatch).




Ambientada en el Londres de la dècada de 1950, el film sense títol comença quan un desesperat productor de Hollywood es proposa convertir una popular obra de teatre del West End en un film. Tot i això, quan els membres de la producció són assassinats, el cansat inspector Stoppard (Rockwell) i el gelós novell agent Stalker (Ronan) es troben en mig d’una intrigant novel·la policíaca en el glamurós Theatreland i el sòrdid underground de Londres.

El film està dirigit per Tom George a partir d’un guió escrit per Mark Chappell. Estarà produït per Damian Jones amb la cap de desenvolupament i producció Katie Goodson-Thomas, el director de producció Richard Ruiz i l’executiu sènior de desenvolupament Peter Spencer encarregat de supervisar el projecte en nom de Searchlight Pictures UK. La producció està preparada per a començar, ja que el repartiment s’ha completat amb la incorporació de Wilson.

El projecte sense títol marca l’última col·laboració de Ronan i Rockwell amb Searchlight, havent treballat anteriorment en èxits nominats i guardonats, com Brooklyn i The Grand Budapest Hotel de Ronan, així com Three Billboards Outside Ebbing, Missouri i Jojo Rabbit de Rockwell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada