Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 1 de febrer del 2021

'Thor: Love and Thunder'.


A mesura que continua la producció de ‘Thor: Love and Thunder’ a Austràlia, han sorgit les primeres fotografies en línia darrere de les càmeres des del set de rodatge (a través de Daily Mail). Les fotos del set ens mostren un primer cop d’ull al Déu del Tro de Chris Hemsworth, que llueix un nou estil físic que es molt diferent de quan els fans el vàrem poder veure a ‘Avengers: Endgame’. També hi podem veure alguns membres dels Guardians of the Galaxy, inclosos Peter Quill/Star Lord de Chris Pratt, Nebula de Karen Gillan i Kraglin de Sean Gunn, a continuació podeu veure’n les fotos...





El Novembre de l’any passat, s’informava de que Chris Pratt havia signat per unir-se al repartiment de ‘Thor: Love and Thunder’, el que converteix a Diesel com la segona incorporació dels Guardians of the Galaxy al film del déu del tro de Taika Waititi.  

‘Thor: Love and Thunder’, està dirigida per Waititi (Jojo Rabbit), amb un guió coescrit entre ell i Jennifer Kaytin Robinson (Someone Great), que serà la continuació de la seva exitosa ‘Thor: Ragnarok’ del 2017. Natalie Portman tornarà com a Jane Foster i portarà el poderós Mjolnir. Chris Hemsworth i Tessa Thompson tornaran per interpretar a Thor i Valkyrie, respectivament. El guanyador d’un Oscar Christian Bale (The Dark Knight trilogy). La història femenina de Thor, es basa en la versió de Jason Aaron a “The Mighty Thor” en la que Jane Foster, afectada pel càncer, pren el “manto” i els poders de Thor.

‘Thor: Love and Thunder’, te fixada ara la data d’estrena per al pròxim 06 de Maig de 2022 a USA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada