Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 20 de febrer del 2021

'Luck'.


La guardonada veterana actriu Jane Fonda, ha signat oficialment per a un dels papers principals del pròxim film animat de fantasia de Apple Studios i Skydance titulada Luck. Aquest és el primer film animat de les dues vegades guanyadora d’un Oscar, després d’haver donat veu a un personatge malèfic en les dues sèries animades de Disney Channel, Elena and the Secret of Avalor i Elena of Avalor.

Segons The Wrap, ella està llesta per a prestar la seva veu al personatge The Dragon, qui es descriu com l’exuberant CEO del món de Good Luck i el esser antic més afortunat de tota la terra. Quan la mala sort comença a descontrolar-se en el seu món, ha d’enfrontar-se a les seves pors o arriscar-se a perdre la bona sort per sempre.

Luck es centra en la noia viva més desafortunada nena, que es topa amb el món mai abans vist de la bona i mala sort i ha d’unir-se a criatures màgiques per a descobrir una força més poderosa que inclús la sort mateixa. El projecte prové de John Lasseter i Holly Edwards.

El film està dirigit per Peggy Holmes a partir d’un guió escrit per Kiel Murray. El projecte de llarg desenvolupament està programat per estrenar-se el pròxim 18 de Febrer de 2022.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada