Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 17 de febrer del 2021

'Assembled'.


Segons Marvel.com, Marvel Studios estrenarà la seva pròpia sèrie documental titulada ‘Assembled’, que té com a objectiu brindar als fans del MCU una mirada en profunditat al procés darrera de les càmeres de com es van fer els projectes de Marvel Studios. El primer episodi explicarà la realització de WandaVision, que s’estrenarà el divendres 12 de Març, exclusivament a Disney+.

Assembled de Marvel Studios és una sèrie documental completa d’especials que està darrera les càmeres de les sèries i films del MCU, seguint als cineastes, al repartiment i al equip, i els herois de Marvel en cada pas del camí. És un examen immersiu i en profunditat de la següent fase del Univers Cinematogràfic Marvel. Els nous episodis s’estrenaran just després de la finalització d’una sèrie o film.

La sèrie durà als espectadors a través de produccions com WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier, i Loki amb un metratge exclusiu en el set. També comptarà amb cineastes i estrelles com Scarlett Johansson i Jeremy Renner que detallen la gènesis del film Black Widow i la sèrie Hawkeye.

El primer episodi titulat Assembled: The Making of WandaVision comptarà amb les estrelles principals Elisabeth Olsen i Paul Bettany, al costat dels equips creatius de la primera sèrie del MCU mentre parlaven del procés de donar vida a la innovadora sèrie. Des del sorprenent concepte de comèdia de situació (sitcom) de la producció, fins als desafiaments únics de filmar davant a una audiència d’estudi en viu, la sèrie també comptarà amb la resta del repartiment, inclosos els nouvinguts al MCU Teyonah Parris i Kathryn Hahn, així com els preferits que tornen com Kat Dennings i Randall Park.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada