Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 2 de febrer del 2021

'Wakanda Sèries'.


Des de Deadline ens informen de que s’estaria treballant en una sèrie de Wakanda per a Disney+, ja que The Walt Disney Company ha signat un acord televisiu exclusiu de cinc anys amb Proximity Media del escriptor/director/productor Ryan Coogler, amb els caps Zinzi Coogler, Sev Ohanian, Ludwig Göransson, Archie Davis i Peter Nicks. Coogler, qui va coescriure i dirigir l’aclamat èxit mundial ‘Black Panther’ de Marvel Studios i que actualment està treballant en la seva seqüela, desenvoluparà una nova sèrie de televisió, la basada en el Regne de Wakanda per a Disney+. L’acord també permet a Proximity desenvolupar televisió per a altres divisions de la companyia. 

“Ryan Coogler és un narrador singular el qual la seva visió i abast l’han convertit en un dels cineastes més destacats de la seva generació”, va dir Bob Iger, president executiu de The Walt Disney Company. “Amb Black Panther, Ryan va aportar una història innovadora i personatges icònics a la vida d’una manera real, significativa i memorable, creant un monument cultural decisiu. Estem encantats de enfortir la nostre relació i esperem explicar més històries genials amb Ryan i el seu equip”.

“És un honor associar-me amb The Walt Disney Company. Treballar amb ells a Black Panther va ser un somni fet realitat. Com a àvids consumidors de televisió, no podíem estar més contents d’estrenar el nostre negoci de televisió amb Bob Iger, Dana Walden i tots els increïbles estudis sota el paraigües de Disney. Esperem aprendre, créixer i construir una relació amb audiències de tot el món a través de les plataformes de Disney. Estem especialment emocionats de donar el nostre primer salt amb Kevin Feige, Louis D’Esposito, Victoria Alonso i els seus socis a Marvel Studios, on treballarem en estreta col·laboració amb ells en sèries selectes del MCU per a Disney+. Ja estem en la barreja en alguns projectes que estem ansiosos per a compartir”, va declarar Coogler en nom de Proximity Media.

Proximity és una empresa multimèdia fundada per Ryan Coogler, Zinzi Coogler, Sev Ohanian, Ludwig Göransson, Archie Davis i Peter Nicks amb la missió de crear llargmetratges, televisió, bandes sonores i podcast impulsats per esdeveniments que cerquen apropar al públic a través de històries que involucren temes que sovint es passen per alt. Proximity es compromet  a desenvolupar una amplia varietat de projectes en tots els nivells pressupostaris.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada