Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 25 de febrer del 2021

'Paramount Plus Projects'.


Amb CBS All Acces rebatejant-se com a Paramount+ el pròxim 4 de Març, el estudi ha anunciat una sèrie de projectes d’alt perfil que haurien d’atraure a l’audiència potencial a la plataforma de streaming, a saber, un nou film de Pet Sematary i una sèrie de sèries de televisió basades en la extensa col·lecció de Paramount de films clàssics, com Love Story, Fatal Attraction i The Italian Job

“El meu treball es trobar a Paramount+ The Handamid’s Tale, Mad Men, The Walking Dead, el programa que ajudi a definir-los”, va dir a THR la presidenta de Paramount Studios, Nicole Clemens. “És realment ambiciós i és una oferta que serà increïblement atractiva i convincent per a les persones que estan cercant un altre streaming”.

Aquí un resum dels films que s’estrenaran:

Pet Sematary servirà com a història d’origen de la popular història de Stephen King, que es va convertir en un film l’any 1989, protagonitzat per Dale Midkiff, Fred Gwynne i Denise Crosby. Un remake estrenat l’any 2019 protagonitzat per Jason Clarke, Amy Seimetz i John Lithgow. Segons Slashfilm, Jeff Buhler, qui va escriure el film de 2019, està llest per escriure’n el guió, i Lorenzo di Bonaventura, qui va produir el film, produirà aquest. De fet, di Bonaventura va dir en aquell moment: “Crec que si hi ha quelcom aquí, hi ha una preqüela. Crec que si mires el llibre, no vam cobrir totes les coses que succeeixen abans de que la família Creed fes la mudança. Llavors, crec que hi ha un film allà, i crec que estaria particularment interessat en fer això, perquè, de nou, és el material original i et dirigeixes cap a algo que també té molts sentiments bojos i esgarrifosos al respecte”.

Fatal Attraction, que va rebre un guió per el compromís de la sèrie, és una reinvenció del thriller de 1987 protagonitzat per Michael Douglas i Glenn Close. La sèrie serà “explicada a través de la lent de les actituds modernes quan es tracte de dones fortes, trastorns de personalitat, vergonya de les víctimes i control coercitiu”. Alexandra Cunningham i Kevin Hynes (Dirty John) escriuran el guió i en seran els productors executius al costat de Justic Falvey i Darryl Frank de Amblin Television.

The Italian Job, que va rebre un guió a demanda del pilot, es basa en el film d’acció de 1969, protagonitzat per Michael Caine de la que es va fer un remake l’any 2003 amb Mark Wahlberg i Charlize Theron amb el mateix nom. La nova sèrie, del escriptor Matt Wheeler (Hawaii Five-0), “gira al voltant dels nets del llegendari Charlie Croker (Caine en l’original), que hereten la seva vella caixa de seguretat i revifen la cerca del infame lingot italià”. El productor del film original, Donald De Line, actuarà com a productor de la sèrie, que Clemens descriu com un “gran espectacle internacional divertit”.

Love Story, que va rebre un guió per al compromís de la sèrie, està basada en l’estimat llargmetratge de 1970, que molts consideren un dels grans films romàntics de tots els temps. La nova sèrie de televisió estarà produïda per Josh Schwartz i Stephanie Savage (The OC, Gossip Girl). “Des del tema principal del títol fins el conflicte de classes i l’estil clàssic americà, Love Story és veritablement icònica”, van dir Schwartz i Savage en una declaració conjunta a THR. “Estem més que emocionats d’actualitzar-lo per a la pròxima generació i de tornar a treballar amb Nicole i l’equip de Paramount Television Studios, així com amb els nostres amics de CBS Television Studios”.

Flash Dance es basa en el film de 1983 del mateix nom i que va protagonitzar Jennifer Beals. La nova sèrie, que es va començar a desenvolupar el passat mes d’Octubre amb un guió per al compromís d’un pilot, es centrarà en “una dona negra que lluita per deixar empremta en el món del ballet” i servirà com una seqüela del film original, tot i que en l’actualitat. Angela Robinson (The L World) en serà la productora executiva i la dirigirà el pilot. Y Beals, segons el gremi, no està involucrada.

The Parallax View és una nova versió del film de 1974, protagonitzat per Warren Beatty, Hume Cronym i William Daniels, i va servir com la segona de la “trilogia de la paranoia política” de Alan J. Pakula que també va incloure Klute (1971) i All the President’s Men (1976). L’argument griava al voltant de la investigació d’un periodista sobre una misteriosa organització coneguda com a Parallax Corp., el qual la seva especialitat resulta ser l’assassinat polític. La nova presa, que actualment està cercant un escriptor, serà produïda per Paula Wagner (Mission: Impossible).

Segons el gremi, aquests projectes s’uneixen a la sèrie The Offer anunciada anteriorment, que és una sèrie basada en la creació de The Godfather i Grease: Rise of the Pink Ladies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada