Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 11 de febrer del 2021

'Firestarter'.


Uns mesos  després de aconseguir que Zac Efron (Extremely Wicked, Shocking Evil and Vile) encapçali el repartiment, el pròxim remake de Blumhouse de l’adaptació de 1984 de ‘Firestarter’ de Stephen King, segueix ampliant el seu repartiment amb la incorporació de Michael Greyeyes (Fear the Walking Dead), segons Deadline.

Firestarter’ es centra en una organització anomenada Departament d’Intel·ligència Científica, també coneguda com “The Shop”. Dos participants en el seu misteriós programa d’investigació acaben casant-se i tenint una filla. La seva descendència, Charlie McGee, va heretar els poders “pyrokinetic” dels seus pares, a els quals se’ls va donar un al·lucinogen de poca intensitat anomenat “Lot Six” durant els seus anys universitaris. Ara el govern esta tractant de detenir a la jove Charlie per aprofitar les seves habilitats poderoses i úniques com a arma.

Greyeyes, qui recentment ha rebut crítiques favorables pel seu paper en l’estrena de Wild Indian a Sundance, protagonitzarà el film com a Rainbird, un home implacable i poderós que ha estat empès a una vida violenta. El personatge va ser interpretat prèviament per George C. Scott en la primera adaptació de la novel·la.

Drew Barrymore va ser qui va interpretar a Charlie en l’adaptació de 1984, de Mark L. Lester, que també va protagonitzar David Keith com a Andy, el pare de Charlie. Escrit per Stanley Mann, el film va recaptar $17,1M a la taquilla amb un pressupost de $12M. Una mini sèrie de televisió titulada Firestarter: Rekindled, es va estrenar el 2002 i estava protagonitzada per Marguerite Moreau, Malcolm McDowell i Dennis Hopper.

Firestarter’ estarà dirigit per Keith Thomas (The Vigil) amb un guió del preferit per Blumhouse, Scott Teems (Halloween Kills).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada