Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 1 de febrer del 2021

'Sonic Prime'.


Netflix ha ordenat oficialment una sèrie a SEGA, WildBrain Studios i Man of Action Entertainment, l’adaptació d’una sèrie animada en 3D titulada ‘Sonic Prime’, basada en el popular videojoc de SEGA, Sonic the Hedgehog. Està previst que la sèrie de 25 episodis faci el seu debut en algun moment de 2022.

“Sonic és un personatge estimat i ocupa un lloc especial en el cor de tots, inclòs el meu”, va dir el director d’animació original de Netflix, Dominique Bazay, en un comunicat. “Vaig passar moltes hores amb el difuminat blau quan era petit i és un privilegi poder dur a aquest personatge que tots coneixen i adoren en una nova aventura a Netflix, una que una generació de fans lleials i nous fans de tot el món pot fer gaudir”.

El director de la marca SEGA, Ivo Gerscovich, va afegir: “Sonic the Hedgehog és una icona del entreteniment global que ha captivat al públic des del seu debut en el món del videojoc l’any 1991. Amb més de 1,14 mil milions d’unitats de jocs venudes i descarregades fins la data, un llargmetratge emocionant (i una seqüela en camí), un sòlid programa de llicències i més, l’icònic eriçó de color blau de SEGA segueix sorprenent i delectant al públic de tot el món. Estem encantats de associar-nos amb WildBrain, Man of Action Entertainment i Netflix per accelerar aquest nou episodi animat de la franquícia de Sonic”.

Sonic Prime és una aventura animada per a nens, famílies i fans des de fa molt de temps, que es basa en les pedres angulars de la marca i presenta a el “Llampec Blau” famós dels videojocs en una aventura d’alt octanatge on el destí d’un estrany nou multivers resideix en les seves mans amb guants. L’aventura de Sonic és més que una carrera per a salvar l’univers, és un viatge d’autodescobriment i redempció.

Mentre l’estimat videojoc celebra pròximament el seu 30 aniversari aquest 2021, la sèrie animada de Netflix té com a objectiu captivar la imaginació de les audiències de sis a onze anys, així com dels fans de Sonic de totes les edats, i coincidirà amb l’escala i l’abast de les noves aventures èpiques sinònim de la franquícia de Sonic.

Sonic Prime és una producció executiva de Man of Action Entertainment, coneguts com l’equip creatiu darrera de ‘Ben 10’ i ‘Big Hero 6’, que també actuaran com a showrunner. La sèrie estarà animada per WildBrain, qui també s’associarà amb SEGA per a la producció, distribució i llicència del projecte.

Sonic the Hedgehog va sortir a la venda per primer cop l’any 1991 a SEGA Genesis. Des de llavors, el personatge va ser inclòs en el “Saló de la Fama del Videojoc Mundial” l’any 2016 en el Strong National Museum of Play a Rochester, New York. Més recentment, la popular franquícia ha vist dues noves entregues exitoses l’any 2017, Sonic Mania i Sonic Forces (PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One, PC). Les vendes totals de la sèrie, incloses les descarregues empaquetades i digitals, superen els 360 milions d’unitats.

El videojoc també ha estat adaptat a un film live-action que es va estrenar a principis del any passat, i que va estar protagonitzat per Ben Schwartz com la veu del eriçó i James Marsden, que va ser un èxit de taquilla amb una recaptació de $319.715.683 a nivell mundial. Després del seu èxit i amb “l’escena” post crèdits, ja està en marxa la seva seqüela que s’estrenarà el 08 d’Abril de 2022.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada