Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 9 de febrer del 2021

'Without Remorse'.


Amazon Studios finalment ha fixat la data d’estrena per a la pròxima adaptació cinematogràfica de Tom Clancy, ‘Without Remorse’, després de adquirir amb èxit els drets de distribució del film d’acció protagonitzat per Michael B. Jordan de Paramount Pictures. Originalment amb una estrena programada per al Febrer d’enguany, el film ara farà el seu debut el 30 d’Abril d’enguany, exclusivament a Amazon Prime Video. A continuació podeu veure un nou cartell.

A més, des de Deadline ens informen de que Michael B. Jordan també ha signat un acord general i de primera mà amb Amazon Studios, per a desenvolupar films i sèries de televisió exclusivament per a Prime Video. Jordan, a través de la seva productora Outlier Society, amb la qual produirà i adquirirà films que reflecteixin el desig de Outlier de ensenyar el talent cinematogràfic divers per a la creixent llista de films originals de Amazon. Un dels projectes que s’està desenvolupant sota aquest nou acord és una nova adaptació de sèrie limitada, centrada en la vida del llegendari boxejador Muhammad Ali amb la producció de Roc Nation de Jay-Z.

“Estem emocionats de profunditzar la nostre relació amb Outlier Society! Michael, Liz i l’equip seran socis clau en els nostres esforços per ensenyar contingut atractiu, ambiciós i addictiu que pugui arribar a la nostre audiència global”, va dir Jennifer Salke, directora de Amazon Studios, en un comunicat. “Comparteixen la nostre passió per amplificar veus noves i emocionants amb èmfasi en la diversitat tant per damunt com per avall de la línia”.

Jordan va afegir: “No podem esperar a que tots vegin Without Remorse, el nostre pròxim episodi en l’univers de Tom Clancy; és un viatge emocionant ple de acció que agradarà als fans. Dur la llista de contingut de films, televisió i multimèdia de Outlier Society sota el mateix sostre és un pròxim episodi emocionant per a nosaltres. L’abast global i expansiu de Amazon ens ofereix la capacitat de entretenir i involucrar a la nostre audiència de formes innovadores, al temps que mantenim el nostre compromís de donar suport a una amplia gamma d’històries i narradors. Estic encantat de iniciar l’associació amb Without Remorse aquesta primavera”.

Jordan interpreta el paper del heroi de Clancy, John Clark, un personatge recurrent en les novel·les de Clancy. Clark és un ex Navy Seal que es va convertir en oficial de operacions de la CIA. Al principi, era un personatge secundari que va ajudar en les missions de Jack Ryan, però la novel·la Without Remorse el va convertir en el protagonista i va explicar la seva història d’origen emocionant però alhora tràgica. En el film, Clark busca venjança després de que la seva novia hagi estat assassinada per un narcotraficant de Baltimore.

El film està dirigit per Stefano Sollima (Sicario: Day of the Soldado) a partir d’un guió adaptat per Taylor Sheridan. El repartiment també inclou a Jamie Bell (Jumper), Luke Mitchell (Blindspot), Cam Gigandet (Ice), Jodie Turner-Smith (Queen & Slim), Jacob Scipio (Bad Boys for Life), Brett Gelman (Stranger Things), Jack Kesy (Claws) i Colman Domingo (Fear the Walking Dead).

Està produït per Jordan, Akiva Goldsman (TRansformers), Josh Apelbaum i Andre Nemec. Paramount Pictures està desenvolupant dues adaptacions cinematogràfiques de les novel·les de suspens de Tom Clancy, ‘Without Remorse’ i ‘Rainbox Six’ amb Jordan, que també protagonitzaria aquesta seqüela planejada.

John Clark ha aparegut en una sèrie de novel·les de Tom Clancy que es remunten al 1988 a The Cardinal and the Kremlin, com el costat més fosc del personatge de Jack Ryan i que treballa principalment en el terreny i típicament opera per la seva pròpia marca d’ètica personal. El personatge va ser interpretat per Willem Dafoe a Clear and Present Danger, protagonitzat per Harrison Ford, i per Liev Schreiber a The Sum of All Fears protagonitzat per Ben Affleck.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada