Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 24 de febrer del 2021

'The Water Man'.

Pocs mesos després de la seva estrena mundial en el Toronto International Film Festival, el debut com a director de David Oyelowo, The Water Man, ha estat adquirit per RLJE Films per a Amèrica del Nord i Netflix per a l’estrena internacional, des de Deadline.

Basat en el guió de la Black List de Emma Needell, el film mostra a Gunner emprendre una cerca per a salvar a la seva mare malalta mitjançant la cerca d’una figura mítica que posseeix el secret de la immortalitat, The Water Man. Després d’aconseguir l’ajuda d’una misteriosa noia local, Jo, viatgen junts al remot bosc de Wild Horse, però quan més s’aventuren, més estrany i perillós es torna el bosc. La seva única esperança de rescat és el pare de Gunner, qui no s’aturarà davant res per a trobar-los i en el procés descobrirà qui és realment el seu fill.

“Si bé d’alguna manera aquest film és una història de faré i fill, en la seva essència també és una carta d’amor per a les mares de tot arreu i està dedicada a la meva”, va dir Oyelowo en un comunicat. “Poder compartir el meu debut com a director, The Water Man, amb el món a través de les mans de RLJE Films i Netflix és un somni fet realitat per a mi”.

Al costat de Oyelowo, el repartiment del film inclou a Rosario Dawson (Luke Cage), Lonnie Chavis (This is Us), Amiah Miller (War for the Planet of the Apes), Alfred Molina (Spider-Man 2, Promising Young Woman) i Maria Bello (NCIS). El film està produït per Oyelowo, Carla Gardini (Delilah), Shivani Rawat (Wander Darkly) i Monica Levinson (nominada al Globus d’Or per Borat Subsequent Moviefilm, The Trial of The Chicago 7) i amb la producció executiva de Oprah Winfrey (The Color Purple), Darren M. Demetre (Lean on Pete), Connor Flanagan (Wander Darkly) i Needell.

The Water Man està programat per arribar als cinemes i PVOD el pròxim 7 de Maig i arribara a Netflix internacionalment a finals d’aquest any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada